Cătălin Măruţă, fotografia cu zeci de mii de like-uri după zvonul privind divorţul de Andra

Andra şi Cătălin Măruţă au negat zvonurile cu privire la divorţul anunţat de diverse site-uri tabloide. Cătălin Măruţă a găsit, pe Facebook, o metodă inedită de a dezminţi zvonurile. 

RomaniaTV.net
14 apr. 2014, 10:01

„Amintiri de neuitat… „, a scris Cătălin Măruţă pe Facebook sub o poză de la cununia religioasă cu Andra. Fotografia a avut sute de share şi peste 40.000 de like-uri.

 

„Inainte sa preluati, sa citati, sa credeti stirea falsa care a fost publicata astazi pe cateva site-uri, vreau sa fac niste precizari. Nu divortez. Nu am scris nicaieri ca divortez. Nimeni nu m-a sunat sa ma intrebe daca stirea este adevarata. De fapt, stirea are un titlu mincinos pentru a pacali cititorii cu buna stiinta: in textul asa-zisului articol este scris la final ca au preluat o declaratia de pe contul meu de Facebook, cont care nu imi apartine. Aceste stiri sunt create pentru glume sau pentru a crea subiecte de presa. Asadar, buna dimineata! Sa ne trezim cu totii la realitate! Sa aveti o zi frumoasa!
ps. daca va plac povetile SF, va recomand eu niste carti, daca vreti. Nu cititi aceste asa-zise „articole” pe site-uri de calitate indoielnica, nu merita”, a scris Andra pe Facebook, acelaşi mesaj fiind postat vineri şi de Cătălin Măruţă.

„Este oficial: jurata de la Românii au talent, Andra, şi cunoscutul prezentator Cătălin Măruţă au hotărât sa divorţeze, dupa nouă ani de căsnicie” – aşa începea articolul-bombă care a declanşat isteria.

Cătălin Măruţă şi Andra se despart? Zvon pe internet

Aşa-zisa informaţie a apărut pe un site de clickjacking, cu scopul de a atrage click-uri. Probabil aşa s-a şi întâmplat, de vreme ce zvonul divorţului lui Cătălin de Andra s-a răspândit cu repeziciune pe diverse alte site-uri româneşti.

Un caz asemănător s-a întâmplat în urmă cu câteva luni, când pe Internet s-a răspândit vestea falsă a sinuciderii elevei de 15 ani din Constanţa care ar fi fost violată de mai mulţi băieţi, în decembrie 2013.