Cătălin Măruţă, GREŞEALĂ MAJORĂ pe Facebook. Fanii l-au taxat imediat

Cu ocazia zilei de naştere a celor mai speciale doamne din lumea artistică românească, Cătălin Măruţă a decis să le ureze un sincer şi călduros "La mulţi ani". Deoarece, tehnologia este principalul mijloc de comunicare în zilele noastre, Cătălin Măruţă a făcut publică urarea chiar pe pagina sa de Facebook. Însă, din cauza lipsei de timp, prezentatorul a comis o gravă greşeală.

RomaniaTV.net
09 iul. 2015, 11:50
Cătălin Măruţă, GREŞEALĂ MAJORĂ pe Facebook. Fanii l-au taxat imediat

Din greșeală, Cătălin Măruţă a felicitat-o pe Facebook pe Corina Chiriac, deşi ziua sa de naştere a acesteia este de abia în octombrie, în loc de Margareta Pâslaru.

Chiar dacă la comentariul cu pricina Cătălin Măruţă a adăugat şi fotografiile sărbătoritelor, greşeala sa a fost rapid taxată de prietenii virtuali, care l-au determinat în final să îşi corecteze mesajul.

„Avem ziua mamei, ziua copilului, unii sărbătoresc și ziua tatălui (și foarte bine fac), dar eu mai propun o sărbătoare! Azi, pe 9 iulie: Ziua Doamnelor! A adevăratelor doamne! La mulți ani doamna Mirabela Dauer, doamna Angela Similea și doamna Corina Chiriac! Să aveți parte de tot ce e mai frumos, pentru că ne-ați dăruit numai lucruri frumoase!”, scrisese iniţial prezentatorul pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi  SURPRIZĂ de proporţii. Cine îi ia locul lui Cătălin Măruţă la Pro TV