Cătălin Măruţă, îndrăgostit de Ioana Ginghină. Abia acum s-a aflat! Ce reacţie va avea Andra: „Mi-aduc aminte şi acum acele secvenţe”

Cătălin Măruţă, îndrăgostit de Ioana Ginghină. Actriţa a fost invitată în podcastul prezentatorului, "Acasă la Măruţă", unde a vorbit despre divorţul de Alexandru Papadopol, dar şi de rolurile jucate în filmele celebre.

08 iun. 2022, 13:24

Cătălin Măruţă, îndrăgostit de Ioana Ginghină. Are 44 de ani, este actriță de film, de teatru, mamă și influencer. Și se pregătește să meargă pentru a treia oară la altar, alături de iubitul ei, Cristi Pitulice. A trecut peste divorţul de Alexandru Papadopol, cu care, acum, are o relaţie de prietenie foarte frumoasă.

Cătălin Măruţă, îndrăgostit de Ioana Ginghină

Rolul menajerei Ildiko din celebrul serial „Numai iubirea” a fost cel care a consacrat-o pe Ioana Ginghină. De atunci, a avut mulţi admiratori, printre care şi Cătălin Măruţă. Confesiunea a fost făcută chiar de prezentatorul Pro TV, mărturisindu-i actriţei faptul că era îndrăgostit de ea.

Când jucai în serialul „Numai iubirea”, de pe Acasă TV, erai menajera Ildiko, în 2004, eu eram îndrăgostit de tine. Mă uitam la serialul ăla pentru tine. Pe cuvânt, îmi aduc şi acum aminte tot felul de secvenţe şi îmi plăcea foarte tare de tine. Mi-aduc aminte şi acum ce pămătuf aveai„, este confesiunea făcută de Cătălin Măruţă, Ioanei Ginghină.

Eu ce să zic, da, acolo mi-am căpătat notorietatea. Eu eram la Londra, acum vreo câţiva ani, şi se deschide o maşină, din care se aude -Te iubesc, Ildiko!-„, a fost replica actriţei.

Citeşte şi: Ioana Ginghină, cu părţile intime la vedere. A purtat cea mai sexy şi transparentă rochie, pe podium

Ioana Ginghină şi Cove, iubire în secret

Ioana Ginghină a mărturisit că ea și Cove au format un cuplu timp de un an, iar între ei totul merge foarte bine. Actriţa a mărturisit că a ales astfel deoarece Alexandu Papadopol era părins într-o altă relaţie.

Nu ne-am certat niciodată, a fost o înțelegere d-aia, 100%. Era colegul meu de la teatru. Relația a fost un an de zile. Mi-am făcut bagajele și am plecat acasă. I-am zis că nu merge, nu știu ce. Nu stăteam în aceeași casă, dar na, mai aveam câteva lucruri pe la el. Cove a apărut pentru că eu i-am zis lui Alexandru: „Ok, eu mi-am făcut curat, dar fă-ți și tu curat!”. Și el nu-și făcea curat. Când a zis că e liber i-am zis lui Cove, gata! Mi-am făcut bagajele și am plecat acasă”, a spus Ioana Ginghină.

Actrița a dezvăluit cum a aflat că fostul ei soț are o relație cu Adriana Titieni. „Noi am fost într-o vacanță, iar Alexandru a fost foarte morocănos. Am zis, măi, eram în vacanță, totuși, ceva e în neregulă. Și atunci mi-a zis el că nu mai este fericit! Am văzut o poză la ea, îmbrăcată cu ceva de la el. Alexandru nu e un om galant, ca să ne înțelegem. Adică nu e omul care cum vede o fată înfrigurată îi dă haina”, a spus Ioana Ginghină.