CATĂLIN MĂRUŢĂ, înlocuit la Pro TV

Catalin Maruta intra intr-o binemeritata vacanta. Emisiunea prezentata de el va lua o pauza pe perioada verii, iar in grila, pe acel tronson orar, va intra un show nou, gazduit de Laura Cosoi si Cabral.

16 iul. 2014, 06:34
CATĂLIN MĂRUŢĂ, înlocuit la Pro TV

CATALIN MARUTA pleaca în vacanţă. Pro TV încearcă să-şi păstreze publicul în faţa televizorului pe tronsonul orar în care este difuzată emisiunea „La Măruţă”, aşa că, după ce prezentatorul va intra în vacanţă, locul show-ului va fi luat de un altul, tot în direct.

Este vorba despre o emisiune prezentată de Laura Cosoi şi Cabral, care fi difuzată pe acelaşi interval al după-amiezii, la PRO TV, şi care va fi realizată pe litoral.

„Plecăm cu munca în vacanță, la mare. Este vorba despre o emisiune de divertisment pe care o voi prezenta împreună cu Cabral. Trebuie să înceapă mâine, poimâine la PRO TV”, a declarat pentru Laura Cosoi pentru site-ul Zona Mondena.

Vezi şi Pro Tv şi Antena 1 se bat pe o vedetă de la Dansez pentru Tine

Catalin Maruta, campionul audientelor de la PRO TV si unul din principalele „motoare” aducatoare de venituri de publicitate, a fost ofertat de Antena 1!

Surse din Antena 1 au declarat pentru WOWbiz.ro ca demersurile s-au realizat in cel mai mare secret posibil, postul punand la punct o oferta fabuloasa. Practic, lui Maruta i s-a propus sa se mute la Antena 1, dar nu singur, ci impreuna cu Andra, vedeta pe care Intact o doreste cu ardoare pentru mai multe showuri. Pachetul financiar este unul de exceptie, cu numeroase bonusuri si care i-ar garanta Andrei statutul de cel mai bine platita vedeta a postului!

CITEŞTE ŞI Mihai Petre vrea să părăsească şi el PRO TV-ul. Negociază cu concurenţa 

Vezi şi: Încă o emisiune părăseşte PRO TV-ul cu tot cu prezentator 

Citeşte şi SCANDAL URIAŞ la PRO TV: Angajaţii daţi afară cu bodyguarzi au sunat la 112