Cătălin Măruţă s-a panicat, după ce Tily Niculae, însărcinată în 7 luni, s-a prăbuşit pe canapea: „Întinde-te aici”

Tily Niculae urmează să devină mamă pentru a doua oară şi este tare nerăbdătoare să îl cunoască pe fiul ei, care se va numi Radu. Vedeta a fost prezentă în emisiunea lui Cătălin Măruţă, de la Pro TV, povestind cum a fost în vacanţă la schi, alături de familie şi prieteni.

10 feb. 2020, 15:06

Sarcina fiind destul de avansată, actriţa a fost nevoită să stea mai mult în cameră, căutându-şi tot felul de activităţi. „I-au dat lacrimile când l-am anunţat că va deveni tată. Mi-a zis şi vorba aia, îl anunţi pe om în iulie, e august, septembrie. Sigur, unde mergem? Mi-a zis, pe 4 ianuarie la schi. Ai văzut desenele alea animate, în care ţi se umezesc ochii şi îţi ies flăcări pe nas?

Citeşte şi: Tily Niculae a pozat topless, în camera de hotel. Actriţa este însărcinată în 6 luni

Aşa eram eu. Mi-a mai spus. Şi uite-mă cum am fost eu la schi, la cota 2775 m altitudine, respectiv 1700 unde stăteam. Am stat toată ziua la pensiune. Faptul că mergeam să caut pâine şi supermarketul închis, era cea mi mare activitate a mea. I-am zis să mă aştepte cu lăutarii când nasc, cu ţambalul pe trotuare, dar mai aşa, să nu-l facem de râs pe domnul doctor„, a declarat Tily Niculae.

La un moment dat, Tily a râs atât de tare, încât s-a prăbuşit pe canapea, iar Măruţă s-a panicat timp de câteva secunde, neştiind dacă, voit, vedeta s-a întins pe canapea sau s-a dezechilibrat. Totul a fost o joacă, vedeta declarând,că are astfel de momente din cauza hormonilor sarcinii.

Tily Niculae a pierdut două sarcini

Tily Niculae se bucură de fiecare moment al sarcinii, chiar dacă trece prin momente grele. Ea și soțul ei consideră o binecuvântare faptul că o să aibă un nou membru în familie, având în vedere că Tily, în trecut, a mai pierdut două sarcini. Tristul eveniment a avut loc în anul 2016, sarcina a fost pierdută la două luni. Actrița a povestit la momentul respectiv ce a simțit și prin ce a trecut.

„De vreo trei ani, Dragoş şi Sofia mă pistonau să mai avem un bebe în casă. În februarie, m-am trezit şi am ştiut să sunt însărcinată. Aşa a fost şi la Sofie. Am mers la o clinică privată, ca să îmi fac analizele de sânge, dar eu ştiam că sunt însărcinată. Era o sarcină mică, la patru săptămâni. La ecografie, mi s-a spus că am un hematom foarte mare şi că am şanse 50-50. Mi s-a dat tratament, am făcut injecţii în burtă. La şase săptămâni i-am auzit inima, în săptămâna a şaptea am mers iar la ecografie, voiam să mă asigur că totul e bine. În săptămâna a opta a mers din nou la ecografie. Medicul mi-a spus să las telefonul, pentru că filmam, şi am ştiut că i s-a oprit inima… Nu a fost să fie. Nu am căutat motive, am încercat să trec cu uşurinţă, ştiam că le-aş fi făcut Sofiei şi lui Dragoş rău. După chiuretaj am simţit că acolo mi-a rămas inima’, a declarat actriţa, cu ochii în lacrimi. ”, a declarat Tily Niculae.

Tily Niculae are o fetiță cu soțul său, Dragoş Popescu

Tily Niculae e cunoscută pentru rolul Roxanei din serialul “La bloc”, difuzat . Vedeta şi-a cunoscut soţul ei, contabilul Dragoş Popescu, la vârsta de 16 ani şi s-a căsătorit după patru ani de relaţie, mai exact în 2010. Actriţa are o fetiţă pe nume Sofia. Actrița se luptă de ani buni cu psoriazisul, căruia din păcate nu i-a găsit leac.

Citeşte şi: Drama URIAŞĂ a lui Tily Niculae. Fiica ei a suferit DOUĂ OPERAŢII