Tily Niculae, dezvăluiri despre soţ: „Era împreună cu Raluca Lăzăruţ. L-am întrebat direct…”

Actriţa a povestit cum şi-a cunoscut soţul şi ce i-a spus prima oară atunci când l-a văzut. TilyNiculae şi Dragoş Popescu sunt părinţii unei fetiţe pe nume Sofia.

RomaniaTV.net
16 mai 2018, 18:48

Tily Niculae şi soţul său, Dragoş Popescu, sunt împreună de 12 ani şi, în ciuda diferenţei de vârstă de 10 ani dintre ei, cei doi se iubesc enorm.

„Eu m-am îndrăgostit de Popescu al meu, pentru că aşa îi spun, la 18 ani. I-am spus din primul moment că el va fi tatăl copiilor mei, eu am simţit, cu toate că el s-a panicat. Apoi, la 24 de ani, ne-am căsătorit şi un an mai târziu a venit pe lume Sofia, fetiţa noastră. L-am cunoscut pe vremea când eu jucam în primul serial de la Prima TV, “În familie”, şi el era contabil la televiziunea respectivă. Dar eu eram minoră aşa că nu s-a întâmplat nimic între noi atunci. Însă, peste patru ani, l-am reîntâlnit pe stradă, pe trotuar. El era împreună cu Raluza Lăzăruţ, erau amici. Când l-am văzut i-am sărit în braţe şi l-am întrebat direct dacă este cu ea sau nu. Mi-a zis că nu şi a doua zi eram împreună la mare.”  a dezvăluit Tily Niculae în emisiunea Love is Fun.