Cătălin Măruță sare la atac împotriva Biancăi Drăgușanu: „E porțelan toată”. Andreea Raicu îl aprobă

Cătălin Măruță a răspuns în direct atacurilor Biancăi Drăgușanu, chiar în momentul în care Andreea Raicu își prezenta cartea nou publicată, în care promovează frumusețea naturală.

08 dec. 2021, 23:38
Cătălin Măruță sare la atac împotriva Biancăi Drăgușanu: „E porțelan toată”. Andreea Raicu îl aprobă

Cătălin Măruță a fost ținta unor atacuri dure din partea Biancăi Drăgușanu, care l-a numit “pervers și viclean” din cauza întrebărilor indiscrete, menite s-o încolțească, pe care prezentatorul i le-a pus atunci când a invitat-o în emisiune.

Vedeta PRO TV nu a comentat foarte mult declarațiile divei și părea că acest conflict s-a stins. Situația nu stă deloc astfel, deoarece Măruța a găsit ocazia perfectă pentru a-i răspunde Biancăi Drăgușanu și de a o lovi în orgoliul feminin.

Serghei Mizil a răbufnit în fața lui Cătălin Măruță: „Nici eu nu mă uit la emisiunile tale!” VIDEO

Totul s-a întâmplat în cadrul emisiunii „La Măruța”, când a fost invitată Andreea Raicu, care venise să vorbească despre noua sa carte, „Secrete aflate pe pielea mea”.

Andreea Raicu i-a dezvăluit lui Măruță că se simte foarte bine în corpul ei, așa cum a fost lăsat de natură. Fosta prezentatoare de la Prima TV a declarat că a evoluat mult spiritual, că a dobândit mai multă încredere în sine și consideră că este important ca oamenii să apară cât mai naturali, fără filtre.

Andreea Raicu a precizat că nu este de acord cu imaginile extrem de editate care nu au nicio legătură cu persoana reală. Aceasta a subliniat importanța frumuseții naturale, moment în care Măruța a ieșit la atac la adresa Biancăi Drăgușanu.

„Eu mă uit la pozele cu Bianca Drăgușanu, e porțelan toată!”, au fost cuvintele pe care Cătălin Măruță le-a rostit în direct.

Andreea Raicu l-a aprobat subtil pe Măruță și a adăugat la rândul ei:

„Nu sunt reale, adică nu mai pare o persoană, pare un robot, o statuie. Nu știu ea, că nu o urmăresc. Dar e acest trend, această uniformizare a chipurilor. Toate arată la fel. Și știi ce este foarte trist? Că privirea este goală.”, i-a răspuns Andreea Raicu.

Bianca Drăgușanu tună și fulgeră la adresa lui Cătălin Măruță. Blondina e gata de război: „E un om pervers și viclean. Te încolțește doar ca să facă rating”

Bianca Drăgușanu este în centrul unui nou scandal, iar de data aceasta cel care a supărat-o pe blondină este nimeni altul decât Cătălin Măruță.

Fosta asistentă TV este extrem de furioasă pe Măruță deoarece atunci când a fost invitată în emisiunea pe care acesta o prezintă, i-a adresat vedetei întrebări tendențioase, menite să o pună într-o lumină nefavorabilă.

Reproşul pe care Eva, fiica sa, i-l face lui Cătălin Măruţă. Realizatorul trebuie să fie atent la cum vorbeşte

Mai mult, Bianca declară că stabilise cu producătoarea emisiunii ce fel de subiecte să abordeze în cadrul interviului, însă Măruță nu a ținut cont deloc de acest aspect. Bianca Drăgușanu a dezvăluit că mai multe persoane au avertizat-o să nu se ducă în emisiunea lui Cătălin Măruță deoarece este o persoană extrem de înșelătoare.

”Sunt dezamăgită pentru că deși stabilisem cu una dintre producătoarele emisiunii dinainte despre ce vorbim și am subliniat faptul că are reclamații și lumea care a trecut pe la el m-a sfătuit să nu mă duc pentru că e un om pervers și viclean care tinde să te pună în posturi care te defavorizează, eu am fost de bună credință și am crezut că emisiunea va avea loc conform spuselor producătoarei”, a spus Bianca Drăgușanu în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Blondina susține că refuză să mai aibă de-a face cu Măruță, deoarece a fost extrem de dezamăgită de comportamentul său.

”Mi s-a zis că vom vorbi de evoluție, că va fi despre pozitiv, pe vibe bun și așa m-am dus, cu gândul că revăd un vechi prieten, însă m-am trezit încolțită de subiecte în care nu m-am regăsit, de întrebări tedențioase și am fost foarte dezamăgită și așadar și prin urmare nu voi mai accepta niciodată vreo invitație la acest personaj în emisiune”, a mai spus ea.

Bianca Drăgușanu: „Urât, foarte urât din partea lui”

Vedeta a declarat că nu a avut niciodată vreun conflict cu Cătălin Măruță și i se pare inacceptabil să fie pusă în ipostaze negative pentru audiență.

”În concluzie, sunt foarte dezamăgită că deși am avut încredere în producătoarea emisiunii care m-a invitat și am avut încredere în el ca și om, cu care n-am avut niciodată vreo răfuială, deși repet am fost avertizată de mai multe persoane bă nu te duce, că omul nu e ceea ce pare și te încolțește doar ca să facă rating. Se pare că n-am crezut și m-am trezit pusă în fața faptului împlinit, fiind pusă în iposteze aiurea, în fața unor mesaje are unor hateri”, a mai spus ea.

Una dintre întrebările care au enervat-o la culme pe Bianca Drăgușanu a fost dacă deține carte de muncă pentru activitățile pe care le prestează și din care își câștigă banii.

”N-am vorbit de evoluția mea, decât am fost întrebată dacă eu lucrez cu carte de muncă, când la mine e totul transparent și evident că răspunsurile mele au venit pe măsura întrebărilor lui, dar mi s-a părut foarte aiurea să mă justific, în contextul în care eu fusesem invitată pentru a vorbi lucruri faine, mișto, pozitive și așa mai departe. Nu i-am înțeles atitudinea, sunt foarte dezamăgită și mă văd nevoită să fac parte din acei oameni în care nu mai am încredere și care nu își mai doresc niciodată să meargă în emisiunea lui. Urât, foarte urât din partea lui”, a mai spus vedeta pentru Spynews.ro.