Cătălin Măruţă rupe tăcerea după ce s-a spus că Andra ar fi însărcinată a treia oară: „Nu am discutat încă cu David şi Eva”

În ultimele zile s-a tot vorbit despre o posibilă sarcină a Andrei, a treia la număr. Totul a plecat de la nişte fotografii, făcute la ziua de naştere a artistei, în care Pepe îi ţinea mâna pe burtica naşei sale de cununie. (Vezi AICI imaginile)

RomaniaTV.net
01 sept. 2020, 11:43
Cătălin Măruţă rupe tăcerea după ce s-a spus că Andra ar fi însărcinată a treia oară: „Nu am discutat încă cu David şi Eva”

Cătălin Măruţă a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre „starea” soţiei sale. Prezentatorul TV neagă faptul că Andra ar fi însărcinată şi spune că totul a fost o glumă. Încă nu a discutat cu cei doi copii, David şi Eva, despre venirea pe lume a unui frăţior sau a unei surioare, însă vrea să creadă că s-ar bucura dacă se va întâmpla acest lucru.

„A fost doar o glumă făcută de Pepe. Erau niște poze pentru noi, iar Pepe s-a amuzat și le-a postat pe Instagram și pe Facebook. Nu este însărcinată Andra. Dacă ar fi fost însărcinată, am fi spus. Pur și simplu a fost o fotografie la ziua ei.

N-am discutat subiectul acesta cu ei sau să fie un subiect pe care să începem să-l discutăm cu ei, dar cred că s-ar bucura. Cel puțin așa ne-am dori noi să știm că s-ar bucura. Cred că ar exista și ceva gelozii, pentru că s-ar gândi că atenția nu mai este doar către unul sau către altul. Probabil ar începe disputele. Eva ar mai vrea o surioară, pentru că e fată și ar vrea să se joacă împreună, David probabil ar mai vrea un băiat cu care să se joace pe Fornite. Nu știu cum ar fi, dar cred că ar fi interesant”, a mai mărturisit Cătălin Măruță în cadrul interviului oferit pentru revista VIVA!.

Citeşte şi: Andra, donatie generoasa pentru Institutul Matei Bals: Nu suntem pe deplin pregatiti, mi-e teama

Andra şi Cătălin Măruţă, 12 ani de căsnicie

În data de  10 august 2008, Cătalin şi Andra au devenit oficial domnul şi doaman Măruţă, iar 13 zile mai târziu, la Târgul Jiu, cei doi s-au cununat în mod religios. La zece ani de la fericitul eveniment, artista a postat un mesaj pe contul de socializare, în care îi mulțumește soțului ei pentru iubirea necondiționată.
 
Ce repede a trecut timpul, imi amintesc totul de parca a fost ieri. Iti multumesc, Catalin, pentru 10 ani de iubire neconditionata si ma bucura nespus toate mesajele primite azi de la voi! Va multumesc!„,  a scris Andra pe Facebook.