Clipe de spaimă pentru Cătălin Măruță. Karmen a avut un incident în trafic, în drum spre emisiune. Ce s-a întâmplat

La emisiunea de ieri a lui Cătălin Măruță, printre invitate s-a numărat și Karmen. Pentru că a avut un incident în trafic, vedeta a întârziat, iar prezentatorul s-a speriat, neștiind motivul. În cele din urmă, artista a ajuns la emisiune și a povestit cu lux de amănunte toată pățania.

26 apr. 2023, 19:47
Clipe de spaimă pentru Cătălin Măruță. Karmen a avut un incident în trafic, în drum spre emisiune. Ce s-a întâmplat

Pentru că a plecat târziu spre emisiune, fata lui Adi Minune a înrcecat să se grăbească, dar într-un moment de neatenție, aceasta a lovit cu roata autoturismului bordura și nu a mai putut să-și continue drumu. Karmen a comandat o altă mașină care a adus-o în emisiune.

Citește în Loredana Chivu a cerut prelungirea prelungirea ordinului de restricție împotriva fostului iubit. Ce au decis judecătorii. ”Am toate dovezile și înregistrările”

„Bineînțeles că am întârziat cu pregătitul, am plecat de acasă grăbită cu mașina și grăbindu-mă foarte tare am luat o bordură, cauciucul s-a crăpat, am parcat mașina regulamentar și am luat o mașină ca să ajung. Doar cauciucul, nu am nicio daună, totul e în regulă”, a povestit Karmen, la emisiunea lui Măruță.

Citește în Apariție incendiară în serialul „Clanul”! Marius Elisei a ajuns pe platoul de filmare și a livrat cele mai savuroase replici

În timpul emisiunii, partenerul de viață al lui Karmen, Bogdan Căplescu a făcut un gest deosebit și a venit la studio cu o mașină, pe care a parcat-o, astfel încât Karmen să aibă mașină la plecarea de la emisiune.