Loredana Chivu a cerut prelungirea prelungirea ordinului de restricție împotriva fostului iubit. Ce au decis judecătorii. ”Am toate dovezile și înregistrările”

Loredana Chivu a trecut printr-o experiență extrem de traumatizantă prin care nicio femeie nu ar trebui să treacă. Fosta asistentă TV a fost terorizată și bătută de logodnicul său în toamna anului trecut la un hotel din Columbia.

26 apr. 2023, 17:09
Loredana Chivu a cerut prelungirea prelungirea ordinului de restricție împotriva fostului iubit. Ce au decis judecătorii. ”Am toate dovezile și înregistrările”
Loredana Chivu a cerut prelungirea prelungirea ordinului de restricție împotriva fostului iubit. Ce au decis judecătorii. ”Am toate dovezile și înregistrările”

Loredana Chivu a cerut prelungirea prelungirea ordinului de restricție împotriva fostului iubit. Recent, Loredana Chivu a șocat opinia publică din România după ce a dezvăluit că a fost terorizată și bătută în mod repetat de cel care a cerut-o în căsătorie.

Citește și Experiența terifiantă prin care a trecut Loredana Chivu. Vedeta a fost snopită în bătaie de logodnic: „A trebuit să ies cu poliția din hotel pentru că a aflat unde stăteam”

Loredana Chivu a cerut prelungirea prelungirea ordinului de restricție împotriva fostului iubit

Vedeta a povestit că întregul calvar a început în toamna anului trecut, imediat după ce a suferit o intervenție de remodelare a feselor. Din cauza loviturilor puternice, blondina a avut nevoie de o altă operație.

Ulterior au urmat și alte evenimente șocante, iar Loredana Chivu s-a ascuns la hotel. A ieșit de acolo doar cu ajutorul poliției.

A trecut și prin alte complicații mai apoi. Din cauza loviturilor, Loredanei Chivu i s-a spart siliconul și a trebuit să facă alte numeroase operații ca să-și revină.

Sătulă de amenințările repetate ale logodnicului său, Loredana Chivu a cerut Poliției un ordin de restricție, pe care l-a obținut săptămâna trecută, iar acum vedeta a cerut să fie prelungit pentru încă două luni, menționând că nu se simte în siguranță.

Vedeta este extrem de speriată mai ales că și avocatul său ar fi trecut de partea fostului ei partener și s-ar fi prezentat ca martor în dosarul în care sunt implicați cei doi, negând agresiunile fizice prin care a trecut Loredana Chivu.

„Eu, ca femeie, sunt intimidată nu doar de acest individ și de acest avocat, ci și de interlopii Bucureștiului. Ce fac eu cu viața mea dacă nu obțin acest ordin de protecție. A rămas în ordin de pronunțare. Nu prea am avut dovezi, toate au fost pe un stick și mi-a fost respins. O să pun la dispoziție toate dovezile. Nu poți să vii să minți cu nonșalanță”, a declarat Loredana Chivu, la Antena Stars.

În cursul zilei de miercuri, blondina a ajuns în fața instanței, care a decis prelungirea ordinului de restricție împotriva fostului iubit cu încă două luni. Însă în continuare aceasta spune că se teme pentru viața ei pentru că bărbatul este extrem de influent.

„Cu nerușinare, nu recunoaște bătaia din Columbia (nr. fostul iubit), nu recunoaște nimic din ceea ce s-a întâmplat. Eu am toate dovezile și înregistrările. Am înțeles că oamenii se vând ușor, unii oameni consideră că pot cumpăra orice, dar viața și libertate nu se pot cumpără. Am înțeles că trebuie să îmi păzesc spatele”, a mai spus Loredana Chivu.

Citește și Cum se simte Loredana Chivu după operaţie: „Există riscul să rămână înțepenită”