Serghei Mizil a răbufnit în fața lui Cătălin Măruță: „Nici eu nu mă uit la emisiunile tale!” VIDEO

Serghei Mizil a fost invitatul lui Măruța, la provocarea sosurilor picante, iar vedeta s-a enervat pe prezentator fiindcă acesta nu știe mai nimic de cariera sa actoricească.

27 nov. 2021, 16:28
Serghei Mizil a răbufnit în fața lui Cătălin Măruță: „Nici eu nu mă uit la emisiunile tale!” VIDEO

Serghei Mizil a fost invitat la provocarea sosurilor iuți, în emisiunea lui Măruță, unde a avut loc și o mică confruntare între prezentator și vedetă.

Mizil este un om extrem de direct și a savurat mai degrabă întrebările incitante ale prezentatorului, decât sosurile iuți, de care aproape nu s-a atins.

Serghei a vorbit despre carieră și mai exact despre planurile profesionale, care includ un film, în care interpretează rolul unui șef de penitenciar.

Invitatul a vorbit despre dificultățile cu care s-a confruntat în acest an, iar cea mai dureroasă a fost moartea surorii sale, Donca Mizil, în urmă cu o lună.

Serghei Mizil este în doliu. Sonia Donca, sora lui şi una dintre marile iubiri ale lui Nicu Ceauşescu, a murit

”Anul ăsta am avut foarte multe înmormântări, am pierdut un cumătru, mătuși, socrul…a  fost un an stresant și cu covidul…”, a spus Serghei Mizil.

Din fericire pentru Serghei, perioadă a fost una favorabilă din punct de vedere al carierei, invitatul a povestit că este inplicat într-un proiect alături de Florin Piersic jr. Magda Catone și alții.

Eu sunt șef de penitenciar. Începem la Jilava filmările.”, a dezvăluit Serghei Mizil, dar Cătălin Măruță a ținut să îl întrebe dacă este la prima lui experiență de acest fel.

Contrariat de faptul că Măruță nu cunoaște filmele în care a jucat Serghei Mizil, acesta din urmă i-a enumerat mai multe filme în care a fost distribuit, după care i-a adăugat, cu ton de reproș:

„Nu te uiți la filme, se pare, nici eu nu mă uit la emisiunile tale!”, a spus Serghei Mizil, care a apărut, de-a lungul timpului, în filme precum Check-In (2014). Funeralii fericite (2013), Reguli de circulație (2010), Marilena (2009).

Serghei Mizil a recunoscut cu ce vedetă din România s-ar însura: „Este frumoasă, cântă, are prezență, nebunie, toate calitățile care-mi plac mie”

Serghei Mizil a fost invitatul lui Măruță, în cadrul celei mai savuroase rubrici, și anume „Provocaea sosurilor iuți”. Mizil a fost asaltat cu întrebări despre viața lui personală, la care acesta nu a ezitat să răspundă tranșant și fără ocolișuri, după cum îi stă în caracter.

Una dintre întrebările „picante care i-au fost adresate lui Mizil a fost să numească o vedetă din România cu care s-ar însura dacă n-ar fi fost deja căsătorit cu Cora Mizil.

Serghei a răspuns fără să stea prea mult pe gânduri și a rostit numele Deliei, o artistă pe care o apreciază atât pentru talentul ei, cât și pentru personalitatea rebelă și prezența provocatoare.

„E și frumoasă, cântă, are prezență, adică toate calitățile care-mi plac mie. Are și nebunie, îmi place se îmbracă, îmi place mult de tot de ea. Poate mă prinde bărba-su, că ne cunoaștem”, a afirmat Serghei Mizil.

Serghei Mizil, dezvăluiri despre conturile secrete ale lui Ceauşescu şi venirea la putere a lui Iliescu: „Toată lumea ştia că va veni Iliescu. Într-un fel, a venit eşalonul doi”

În continuare Serghei Mizil a trebuit să numească vedetele care nu au ce căuta în showbiz, iar primul personaj pe care l-a numit a fost Mădălin Voicu , din cauza unor dispute personale, dar și a faptului că a îndrăznit să vorbească despre moartea Doncăi Mizil, sora actorului. O altă personalitate din lumea mondenă, care nu este în grațiile lui Serghei Mizil, este Monica Tatoiu, căreia îi reproșează că îi place să facă comentarii inadecvate despre viața oricărei vedete.