Serghei Mizil a răbufnit în fața lui Cătălin Măruță: „Nici eu nu mă uit la emisiunile tale!” VIDEO

Serghei Mizil a fost invitatul lui Măruța, la provocarea sosurilor picante, iar vedeta s-a enervat pe prezentator fiindcă acesta nu știe mai nimic de cariera sa actoricească.

27 nov. 2021, 16:28
Serghei Mizil a răbufnit în fața lui Cătălin Măruță: „Nici eu nu mă uit la emisiunile tale!” VIDEO

Serghei Mizil a fost invitat la provocarea sosurilor iuți, în emisiunea lui Măruță, unde a avut loc și o mică confruntare între prezentator și vedetă.

Mizil este un om extrem de direct și a savurat mai degrabă întrebările incitante ale prezentatorului, decât sosurile iuți, de care aproape nu s-a atins.

Serghei a vorbit despre carieră și mai exact despre planurile profesionale, care includ un film, în care interpretează rolul unui șef de penitenciar.

Invitatul a vorbit despre dificultățile cu care s-a confruntat în acest an, iar cea mai dureroasă a fost moartea surorii sale, Donca Mizil, în urmă cu o lună.

Serghei Mizil este în doliu. Sonia Donca, sora lui şi una dintre marile iubiri ale lui Nicu Ceauşescu, a murit

”Anul ăsta am avut foarte multe înmormântări, am pierdut un cumătru, mătuși, socrul…a  fost un an stresant și cu covidul…”, a spus Serghei Mizil.

Din fericire pentru Serghei, perioadă a fost una favorabilă din punct de vedere al carierei, invitatul a povestit că este inplicat într-un proiect alături de Florin Piersic jr. Magda Catone și alții.

Eu sunt șef de penitenciar. Începem la Jilava filmările.”, a dezvăluit Serghei Mizil, dar Cătălin Măruță a ținut să îl întrebe dacă este la prima lui experiență de acest fel.

Contrariat de faptul că Măruță nu cunoaște filmele în care a jucat Serghei Mizil, acesta din urmă i-a enumerat mai multe filme în care a fost distribuit, după care i-a adăugat, cu ton de reproș:

„Nu te uiți la filme, se pare, nici eu nu mă uit la emisiunile tale!”, a spus Serghei Mizil, care a apărut, de-a lungul timpului, în filme precum Check-In (2014). Funeralii fericite (2013), Reguli de circulație (2010), Marilena (2009).

Serghei Mizil a recunoscut cu ce vedetă din România s-ar însura: „Este frumoasă, cântă, are prezență, nebunie, toate calitățile care-mi plac mie”

Serghei Mizil a fost invitatul lui Măruță, în cadrul celei mai savuroase rubrici, și anume „Provocaea sosurilor iuți”. Mizil a fost asaltat cu întrebări despre viața lui personală, la care acesta nu a ezitat să răspundă tranșant și fără ocolișuri, după cum îi stă în caracter.

Una dintre întrebările „picante care i-au fost adresate lui Mizil a fost să numească o vedetă din România cu care s-ar însura dacă n-ar fi fost deja căsătorit cu Cora Mizil.

Serghei a răspuns fără să stea prea mult pe gânduri și a rostit numele Deliei, o artistă pe care o apreciază atât pentru talentul ei, cât și pentru personalitatea rebelă și prezența provocatoare.

„E și frumoasă, cântă, are prezență, adică toate calitățile care-mi plac mie. Are și nebunie, îmi place se îmbracă, îmi place mult de tot de ea. Poate mă prinde bărba-su, că ne cunoaștem”, a afirmat Serghei Mizil.

Serghei Mizil, dezvăluiri despre conturile secrete ale lui Ceauşescu şi venirea la putere a lui Iliescu: „Toată lumea ştia că va veni Iliescu. Într-un fel, a venit eşalonul doi”

În continuare Serghei Mizil a trebuit să numească vedetele care nu au ce căuta în showbiz, iar primul personaj pe care l-a numit a fost Mădălin Voicu , din cauza unor dispute personale, dar și a faptului că a îndrăznit să vorbească despre moartea Doncăi Mizil, sora actorului. O altă personalitate din lumea mondenă, care nu este în grațiile lui Serghei Mizil, este Monica Tatoiu, căreia îi reproșează că îi place să facă comentarii inadecvate despre viața oricărei vedete.

 


loading...
Partenerii noștri