Cătălin Moroşanu, atac la Vulpiţa: „Nu are ce căuta în showbiz”

Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruţă de la Pro TV, Cătălin Moroşanu a trebuit să răspundă unei provocări. În rubrica Spui tot sau îţi ia gura foc, invitatul a fost provocat să dea răspunsuri la întrebări scrise, pe care nu avea voie să le citească telespectatorilor decât după ce spunea răspunsul.

RomaniaTV.net
03 aug. 2020, 07:54
Cătălin Moroşanu, atac la Vulpiţa: „Nu are ce căuta în showbiz”

La un moment dat, Moroşanu a dat trei nume de vedete autohtone: Vulpiţa, Sânziana Buruiană şi Nichita. Ulterior, telespectatorii au aflat că, după părerea sportivului, acestea sunt cele trei vedete din România care nu ar avea ce să caute în showbiz. 

Citeşte şi S-A AFLAT! Suma imensă încasată de Vulpiţa după ce a fost prezentă aproape zilnic, timp de 6 luni, la Acces Direct

Cuplul Vulpiţa şi Viorel Stegaru şi-au făcut apariţia în peisajul mediatic românesc în ianuarie 2020 la emisiuena Acces Direct de la Antena 1. Cei doi au împreună o fetiță. Sunt din comuna vasluiană Blăgeşti și s-au făcut cunoscuți în rândul publicului cu scenele de infidelitate a căror protagonistă a fost Vulpiţa.

La prima apariţie tv, tânăra în vârstă de 22 de ani acuza că a fost răpită de trei tineri şi violată. La scurt timp, a ieşit la iveală adevărul. După ce s-a aflat că, de fapt, tânăra şi-a dat consimţământul şi că nu a fost vorba de niciun viol, au mai urmat alte dezvăluiri despre escapadele amoroase ale Vulpiţei. Povestea uimitoare de viaţă au transformat-o dintr-o simplă tânără într-un personaj!