S-A AFLAT! Suma imensă încasată de Vulpiţa după ce a fost prezentă aproape zilnic, timp de 6 luni, la Acces Direct

Vulpița și soțul său, Viorel, au devenit cunoscuți după ce au apărut în cadrul mai multor ediţii ale emisiunii Acces Direct. Astfel, femeia a ajuns să câștige o sumă importantă de bani în doar şase luni de apariții zilnice la Antena 1.

22 iul. 2020, 16:29
S-A AFLAT! Suma imensă încasată de Vulpiţa după ce a fost prezentă aproape zilnic, timp de 6 luni, la Acces Direct

Vulpița, pe numele real Veronica Stegaru, a dat lovitura în Capitală. Dincolo de prezența în cadrul emisiunii Acces Direct, Vulpița a lansat și două piese alături de Axinte și Raffaelo.

Este OFICIAL! Ce se întâmplă cu emisiunea Acces Direct. Surpriză pentru fanii Vulpiţei şi ai lui Viorel

Așadar, tânăra din Moldova a reușit să strângă o adevărată avere în doar şase luni. Potrivit Cancan, Veronica și Viorel Stegaru au ajuns să câștige 2.000 de euro pe lună pentru prezența în emisiunea de la Antena 1. De asemenea, vizualizările de pe YouTube le-au adus alți 2.000 de euro pentru fiecare milion de urmăriri.

La un calcul scurt, Vulpița și soțul său au ajuns deja la câteva zeci de mii de euro. Cu toate acestea, nu se cunoaște dacă cei doi au acces complet la întreaga sumă sau sunt ajutați de echipa emisiunii să-i gestioneze.

Mirela Vaida apără serialul Vulpiţa: „Sunt nişte victime, noi încercam să le dăm o altă cotitură în viaţă”

Vulpița a devenit și celebră, fiind căutată de mai mulți bărbați. Aceștia au apărut chiar în miezul nopții la casa ei din Blegeşti (Vaslui).