Cătălin Moroșanu, răbufnire de proporții după scandalul cu Iancu Sterp: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător și a ajuns la cel mai înalt nivel”

Survivor ALL STARS a reușit să îi facă pe concurenți să își depășească chiar și cele mai mari limite, iar tensiunea a fost ca la ea acasă. Din această combinație „fatală” nu aveau cum să lipsească conflictele. Cătălin Moroșanu a dat cărțile pe față cu privire la disputa dintre el și Iancu Sterp.

17 apr. 2024, 16:24
Cătălin Moroșanu, răbufnire de proporții după scandalul cu Iancu Sterp: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător și a ajuns la cel mai înalt nivel”
Cătălin Moroșanu

Cătălin Moroșanu a mărturisit totul despre competiția de pe Pro TV, Survivor ALL STARS. Sportivul a subliniat exact care au fost provocările uriașe pe care le-au întâmpinat toți concurenții. El însuși a avut o experiență, mai puțin plăcută, cu Iancu Sterp. La momentul respectiv, tensiunea a fost atât de mare, încât au ajuns aproape să se confrunte fizic, iar ceilalți colegi de echipă au intervenit pentru a calma situația. Într-un interviu acordat pentru Spectacola, Moroșanu a dat mai multe detalii despre incidentul respectiv, dar și despre circumstanțele acestuia.

Citește și: Eliminare șocantă la Survivor All Stars. Ana Pal pleacă din competiție cu ochii în lacrimi. Câți bani a luat luptătoarea MMA pentru participare

„Dacă o să am, o să am o discuție numai eu cu Iancu, eu așa consider că este corect. Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător și a ajuns la cel mai înalt nivel. E ca și cum eu acum mă pun cap în cap cu un IT-ist  și îi zic că fac și eu. Trebuie să respectăm anumite lucruri pe care le facem. Așa s-a întâmplat la momentul respectiv.”, a declarat Cătălin Moroșanu, în exclusivitate pentru Spectacola.

În plus, Cătălin Moroșanu a dezvăluit faptul că ceea ce s-a văzut pe micile ecrane a fost doar vârful aisbergului, susținând că întreaga situație a fost mult mai complicată decât pare la prima vedere. El afirmă că reacția sa nu a fost deloc nejustificată și că este deranjat de lipsa de transparență cu privire la acest incident.

„Ceea ce s-a văzut la televizor a fost total eronat și asta mă deranjează cel mai tare pe mine. E foarte greu să scoți din context sau să pui efectiv ce s-a întâmplat acolo, pentru că nu ne-am luat degeaba, nu am început toți să ne înjurăm sau să ne certăm acolo. Ce vede publicul e ceea ce cred, la rândul lor, despre ceea ce s-a întâmplat acolo, dar nu așa s-a întâmplat.”, a mai spus acesta.

Referitor la cel mai dificil moment de la Survivor ALL STARS, Moroșanu mărturisește că jocurile pierdute au fost extrem de greu de îndurat, motiv pentru care și-a dorit să fie eliminat din emisiunea de supraviețuire de pe Pro TV.

„Cel mai dificil mi s-a părut sentimentul de înfrângere, nu puteam să mai suport să pierd pe bandă rulantă. Nu eram eu, dacă nu câștig, înnebunesc. Probele erau pe viteză, iar eu fiind greu, având 100 de kg, cam greu să concurez cu cineva cu 70 de kilograme și când îi vedeam că e câștigau imunitate după imunitate, am zis pas, am ridicat mâna și am zis că eu vreau să ies din competiție, pentru că nu e… și inima mea trebuie să fie acolo, să am motivație să stau. Echipele nu au fost egale, din punctul meu de vedere, și s-a văzut la televizor, așa a fost să fie.”, ne-a mai declarat Moroșanu.

Citește și: Concurenții de la Survivor s-au întors revoltați în țară. Ce i-a nemulțumit pe participanți