Concurenții de la Survivor s-au întors revoltați în țară. Ce i-a nemulțumit pe participanți

Show-ul Survivor All Stars a reunit concurenți din sezoanele anterioare. Recent, participanții s-au întors în țară, după ce au petrecut săptămâni bune în Republica Dominicană.

16 apr. 2024, 12:37
Concurenții de la Survivor s-au întors revoltați în țară. Ce i-a nemulțumit pe participanți

Survivior All Stars a reunit cei mai buni concurenți din sezoanele anterioare, care timp de 13 săptămâni au luptat din toate puterile să câștige. Recent, faimoșii și războinicii de la Survivor s-au întors din Republia Dominicană, însă urmează să se întoarcă toți acolo, pentru marea finală.

Cine luptă în cursa pentru titlul de Survivor

Zanni, Iancu Sterp și Andrei Ciobanu se vor lupta pentru titlul de supraviețuitor, care îi va aduce câștigătorului premiul de 100.000 de euro. Cei trei au reușit să ajungă în marea finală, dar drumul până acolo a fost presărat și cu nemulțumiri din partea concurenților, conform Cancan. Iar Zanni este cel vizat, după ce a fost eliminat, apoi reprimit de prezentatorul show-ului.

Citește și: Ce echipe de la Asia Express au fost trimise acasă. Favoriții fanilor au părăsit competiția

Anumite scene au fost refăcute, iar concurenții au fost revoltați

Scenele de la Survivor au fost refăcute pentru Zanni. Asta, deoarece cântărețul a pierdut un duel în fața lui TJ Miles și apoi a dispărut timp de câteva zile. În acest interval, filmările au continuat fără prezența lui. Regulile jocului s-au schimbat brusc, iar Zanni a primit o amuletă din partea organizatorilor și astfel a fost reintegrat în cursă. Ceilalți concurenți s-au declarat nemulțumiți de decizie pentru că filmările realizate în lipsa lui au fost refăcute cu cel care câștigase sezonul doi al competiției. Astfel, favoritul telespectatorilor a ajuns în marea finală, alături de Iancu Sterp și Andrei Ciobanu. Finala va avea loc pe 30 mai și va putea fi urmărită în direct.

La rândul lui, Andrei Ciobanu a fost eliminat din competiție, apoi reprrimit. El a concurat în duel eliminatoriu cu Ana Pal și a pierdut, însă i s-a mai oferit o șansă și a rămas în cursa pentru marele premiu. „Andrei, în spate se află o barcă. Vreau să îți luminez drumul către această barcă. Ea te va duce undeva. Drumul către acea barcă îți este luminat de această torță reaprinsă. Drumul îți este deschis, iar barca nu te va duce la aeroport, Andrei Ciobanu. Te va duce în camp-ul tribului advers, adică în tribul tău de origine. Te întorci în Survivor, Andrei Ciobanu”, a fost mesajul prezentatorului pentru Andrei Ciobanu.

Citește și: Denisa Tănase rupe tăcerea despre divorț. „Au fost multe măști în prima căsnicie”