Motivul pentru care Cătălin Moroşanu a ajuns la tribunal. Sportivul nu traverseză o perioadă prea bună

Cătălin Moroșanu s-a adresat justiției pentru a scăpa de o amendă rutieră primită toamna trecută. Celebrul luptător nu traverseză o perioadă prea bună din punct de vedere financiar, așa cum chiar el a recunoscut. 

RomaniaTV.net
30 mai 2020, 14:07
Motivul pentru care Cătălin Moroşanu a ajuns la tribunal. Sportivul nu traverseză o perioadă prea bună

Am pierdut foarte multi bani. Am pierdut doua contracte, unul cu Primaria Galati, unul cu Primaria Cluj. Trebuia sa vina luptatori din Olanda, era un eveniment de K1. Cam in jur de 100.000 de euro am pierdut si nici sponsorii mei nu mai pot plati pentru urmatorul eveniment.

Situaţie DISPERATĂ pentru Cătălin Moroşanu. Luptătorul, făcut KO de CORONAVIRUS

Ajungem sa nu mai facem evenimente din astea mari si ne ducem la vale. Trebuie sa ne ajute si Guvernul cu ceva. Sa vedem ce masuri s-au luat pentru sportivi. Daca sportivii stau prea mult in izolare isi pierd din abilitati. Nu ai voie la sala, trebuie sa te antrenezi. Eu acum am facut burta, na, sunt promotor. Sportivii trebuie mereu sa se tina in forma, a declarat Cătălin Moroșanu laTeo Show, acum o lună.

În acest context nefavorabil se înscrie și procesul deschis vara trecută de Cătălin Inspectoratului Județean de Poliție Galați – Serviciul Rutier. După ce Tribunalul Iași și-a declinat competența, speța în care sportivul solicită anularea unei amenzi rutiere a fost strămutat la Judecătoria Tecuci, următorul termen fiind fixat de judecători pentru 2 iulie.

Cătălin Moroşanu trece la actorie. Va juca într-un film alături de o MARE VEDETĂ 

Cătălin Moroșanu (35 de ani) a anunţat că va juca într-un film pentru copii, alături de prezentatorul TV Dan Negru (49 de ani). Luptătorul s-a retras recent din activitatea sportivă, devenind organizator de gale.

Cătălin Moroşanu, dezvăluiri INTIME. Ce spune despre ABSTINENŢA SEXUALĂ înainte de o LUPTĂ

Cătălin Moroșanu este încântat de noua sa carieră. Fostul luptător va juca rolul unui soldat revenit din Afghanistan.

Am un proiect. Nu e de televiziune. Am fost cooptat într-un film, făcut pentru copii între 10 şi 13 ani, adică pentru adolescenţi. Joc rolul unui tată, sunt un fost luptător în Afghanistan, fetiţa mea este răpită şi eu trebuie să o găsesc. E un proiect destul de fain pentru mine, e prima dată când joc într-un film. Pentru mine este o premieră şi o provocare, sper să-mi duc misiunea la bun sfârşit„, a spus Cătălin Moroșanu la Antena 1.


loading...
Partenerii noștri