Cătălin Oprișan, despre problemele de sănătate: Am fost zmeu până când organismul, în loc să îți dea un AVC, Doamne Ferește, sau un infarct, îți dă o durere de cap și zice: Am fost băiat cu tine. Du-te de te controlează!

Cătălin Oprișan a povestit despre problemele de sănătate prin care a trecut în ultima vreme, dar și despre cum a trecut ”la mustață” pe lângă ceva ce i-ar fi putut fi fatal.

28 apr. 2023, 09:53
Cătălin Oprișan, despre problemele de sănătate: Am fost zmeu până când organismul, în loc să îți dea un AVC, Doamne Ferește, sau un infarct, îți dă o durere de cap și zice: Am fost băiat cu tine. Du-te de te controlează!

Stilul de viață dezordonat i-a creat probleme fostului membru al matinalului de la Antena 1. ”De mic am moștenit tensiune, cu asta m-am născut, de la mama, de mic am moștenit diabet, de la tata, dar nu m-au încurcat până acum câteva luni, când zzz așa, mai un picuț. Și din cauza acestui regimului, dar să nu înțeleagă lumea că Ăsta se scoală de dimineață! E și din cauza regimului de viață, zece mititei intrau direct, și cu un litru de apă cu întuneric.

Citește și: S-a aflat secretul lui Dani Oţil. Dezvăluirea a fost făcută de Cătălin Oprişan, după ce a demisionat de la Antena 1: „N-am cum, toată lumea mă întreabă”

Nu este bine să ne batem joc chiar așa. Am fost zmeu până când organismul, în loc să îți dea un AVC, Doamne Ferește, sau un infarct, îți dă o durere de cap și zice: Am fost băiat cu tine. Du-te de te controlează!

Și când te duci să te controlezi, medicii își fac cruce de cinci ori, că nu ai făcut niciodată analize și începi să iei pastile. Acum sunt sub medicație, nu gravă, dar e un semnal pe care ți l-a dat corpul. Adică ideea este să ne batem joc până la o anumită vârstă și într-o anumită limită. Adică în loc de 10 mici, poate poți să să mănânci 4”, a mărturisit jurnalistul Cătălin Oprișan, pentru Cancan.

Oprișan a mai spus că  ”au încercat mulți să mă convertească (n.r. la verdețuri). Pe de altă parte îmi dau seama că nu este de glumit. Adică, râdem, glumim, dar în incintă. Rucola și broccoli, nu”.

Citește și: Cătălin Oprișan și-a dat demisia de la Antena 1. A lucrat 10 ani la „Neatza cu Răzvan şi Dani”

 

Care este regimul lui Cătălin Oprișan

”Nesărat. Trag cărniță, porcușorul a dispărut, mititeii, Adiță, iartă-mă, dar sper să revin pe 1 mai. Nu am băut în viața mea alcool, am fost numai pe apă cu întuneric”, a mai spus Cătălin Oprișan.