Cătălin Oprișan și-a dat demisia de la Antena 1. A lucrat 10 ani la „Neatza cu Răzvan şi Dani”

Cătălin Oprișan renunţă la televiziune și va începe un nou proiect, însă la radio. Acesta a demisionat după ce a lucrat 10 ani la "Neatza cu Răzvan şi Dani".

13 sept. 2022, 17:23
Cătălin Oprișan și-a dat demisia de la Antena 1. A lucrat 10 ani la „Neatza cu Răzvan şi Dani”
Cătălin Oprișan și-a dat demisia de la Antena 1. A lucrat 10 ani la "Neatza cu Răzvan şi Dani"

Cătălin Oprișan și-a dat demisia de la Antena 1. După 10 ani petrecuți la Antena 1, în show-ul matinal „Neatza cu Răzvan și Dani”, Cătălin Oprișan și-a dat demisia şi va prezenta alături de Ciprian Dinu o emisiune matinală la Kiss FM.

„Cu trezitul nu va fi o problemă. Oricum de zece ani, asta fac: trezirea la 5:20, de cele mai multe ori înaintea alarmei. Ceea ce contează este că încep în Timpuri Noi”, a declarat Cătălin Oprişan pentru Pagina de media.

Mega-scandal la Antena 1. Octavia Geamănu a fost dată afară de la Observator. Cine o va înlocui

Cătălin Oprişan a intrat în presă în urmă cu mai bine de trei decenii și a debutat la Revista Salut, apoi s-a îndreptat către jurnalismul de sport și televiziune. Cătălin Oprișan a lucrat la Gazeta Sporturilor, Prima TV, Realitatea TV, B1, Jurnalul Național, GSP TV și Telesport, iar în ultimii 10 ani a făcut parte din prezentatorii emisiunii „Neatza cu Răzvan şi Dani” de la Antena 1.

Surpriză de proporții la Antena 1! Un actor de renume a semnat cu “rivalii” PRO TV-ului! “Îmi îndeplinesc una din dorințele profesionale”

Kiss FM are din această tomană o nouă echipă la matinal, după ce în vară, postul de radio a renunțat la vechea echipă formată din Andrei Ciobanu, Ionuț Rusu și Ana Moga. Prezentatorii noului matinal sunt Cătălin Oprişan şi Ciprian Dinu, acesta din urmă având o experienţă de 14 ani în radio.