Mega-scandal la Antena 1. Octavia Geamănu a fost dată afară de la Observator. Cine o va înlocui

Octavia Geamănu a fost dată afară de la Observator. Un mega-scandal a fost declanşat în cadrul trustului Antenei, după ce prezentatoarea nu a mai fost lăsată la pupitrul ştirilor, unde prezenta Observatorul de weekend.

14 iul. 2022, 18:54
Mega-scandal la Antena 1. Octavia Geamănu a fost dată afară de la Observator. Cine o va înlocui
Octavia Geamănu a fost dată afară de la Observator

Octavia Geamănu a fost dată afară de la Observator. Tot scandalul a început în urmă cu aproximativ o lună, când jurnalista a aflat că a fost scoasă de pe post şi a fost anunţată că nu va mai prezenta Observatorul de weekend.

Citeşte şi: Simona Gherghe, mărturisiri uluitoare! Prezentatoarea de la Antena 1 și fiul ei se confruntă cu noi probleme medicale! “Organismele sunt destul de avariate”

Octavia Geamănu a fost dată afară de la Observator

După o perioadă în care a fost în concediu, jurnalista a revenit la serviciu, însă a avut parte de o surpriză neplăcută şi anume că nu va mai fi prezentă la pupitrul ştirilor de weekend. După o întreagă dispută, Octavia Geamănu a decis să dea în judecată Antena 1, scrie Paginademedia.ro. Tot această sursă spune că jurnalista va fi înlocuită de Irina Ursu, care vine de la Aleph.

Cei de la Antena 1 nu au dorit să comenteze situaţia şi nu au oferit explicaţii legate de motivele scoaterii de pe post.

La rândul ei, Octavia Geamănu a declarat, pentru sursa menţionată mai sus, că „în acest moment sunt sub contract şi îl respect, vin la muncă de luni până vineri, de la 9.00 la 17.00„.

Octavia Geamănu lucrează în grupul Intact de aproape 20 de ani. A început în 2003, când lucra la Antena 1 Târgu jiu. În 2005, a venit la Bucureşti, unde a fost, printre altele, reporter Observator şi prezentator GSP TV.

De-a lungul timpului a prezentat, printre altele, Observatorul Matinal şi Observatorul de la ora 22.30 (după plecarea lui Andrei Zaharescu la Guvern). Timp de cinci ani (2012-2016), a prezentat Observator Special (20.00-20.30). A fost şi la pupitrul ştirilor de dimineaţă, alături de Daniel Osmanovici. A trecut apoi, în 2018, la Observatorul de weekend, iniţial alături de Cosmin Stan (plecat între timp la Pro TV).