Cătălin Predoiu a demisionat de la şefia PNL Bucureşti. Liderii partidului s-au reunit la sediul de campanie

Cătălin Predoiu a demisionat, luni, din funcţia de preşedinte al Organizaţiei PNL Bucureşti. Liderii PNL Vasile Blaga şi Alina Gorghiu se află la sediul de campanie al partidului din Aleea Modrogan 22, pentru a coordona numărătoarea paralelă a voturilor. De la închiderea urnelor, duminică seară, şi până la ora transmiterii acestei ştiri, nici Blaga şi nici Gorghiu nu au făcut nicio declaraţie.

RomaniaTV.net
06 iun. 2016, 09:11
Cătălin Predoiu a demisionat de la şefia PNL Bucureşti. Liderii partidului s-au reunit la sediul de campanie

Cătălin Predoiu şi-a depus, luni, mandatul de preşedinte al PNL Bucureşti. La sediul din Modrogan 22, copreşedinţii PNL Alina Gorghiu şi Vasile Blaga asistă la numărătoarea paralelă, rezultatele urmând să fie integrate în analiza pe care PNL o va face.

Cătălin Predoiu şi-a depus mandatul de preşedinte al organizaţiei PNL Bucureşti, ca urmare a rezultatului obţinut în cursa pentru Primăria Capitalei, aşa cum a susţinut duminică, după afişarea exit-poll-urilor finale care l-au plasat pe locul trei, la diferenţă mare de candidaţii PSD şi USB.

Cătălin Predoiu a demisionat din funcția de președinte al PNL București

 Copreşedintele PNL Vasile Baga a declarat, luni, că în şedinţa BPN de miercuri liberalii vor discuta care sunt măsurile care se impun, afirmând că este dezamăgit de rezultatul de la Bucureşti, nu însă şi de cel obţinut de PNL în ţară.

Vasile Blaga a afirmat că PNL a convocat deja Biroul Politic Naţional care ar urma să se întrunească miercuri la ora 15:00, urmând să fie discutate care sunt măsurile care se impun cu privire la rezultatul obţinut în alegerile locale. 

„Domnul Predoiu nu este singurul responsabil, cu atât mai mult cu cât să nu uităm, domnul Predoiu a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei destul de târziu, sunt asumate, sunt câteva greşeli de strategie, de tactică, pe care le-am avut, deci nu poate fi domnul Predoiu responsabil pentru rezultatul de la Bucureşti”, a declarat prim-vicepreşedintele PNL Adriana Săftoiu, la RFI, afirmând că responabilitatea revine tuturor celor care au luat decizii.

Vom reveni cu detalii