Cătălin Predoiu şi-a depus candidatura: Nu sunt deloc îngrijorat privind semnăturile de susţinere

Cătălin Predoiu, prim-vicepreședintele PNL, și-a depus marți candidatura pentru Primăria Capitalei. El a declarat că nu este îngrijorat de lista sa de semnături şi i-a sugerat contracandidatei Gabriela Firea să facă un decalog al integrităţii în PSD, având în vedere problemele de la vârful partidului.

RomaniaTV.net
26 apr. 2016, 15:18
Cătălin Predoiu şi-a depus candidatura: Nu sunt deloc îngrijorat privind semnăturile de susţinere

„Zarurile au fost aruncate — rien ne va plus. (…) Dacă bucureștenii îmi vor acorda votul și încrederea lor, voi face ca în primărie banul să fie cheltuit cu transparență și eficiență”, a declarat Cătălin Predoiu, după ce și-a depus candidatura la Biroul Electoral Municipal.

El a arătat că obiectivul său principal este să consolideze bugetul Bucureștiului. „Voi aduce bani la Primăria București. Nu voi jumuli Primăria București”, a afirmat liberalul.

Cătălin Predoiu a susținut că are experiență în conducerea administrațiilor și în domeniul afacerilor.

În privința semnăturilor pentru candidatura sa, el a arătat că nu este deloc îngrijorat.

„Știu că există suspiciuni. Mi-a părut destul de exagerat să mi se formuleze o plângere penală chiar înainte de a-mi depune candidatura, dar nu sunt deloc îngrijorat pentru că am încredere în colegii care au controlat acest proces. Nu m-a preocupat nicio clipă numărul de semnături, dacă acest număr a fost legal și este legal întrunit eu mă declar mulțumit”, a declarat Predoiu.

El a afirmat, cu privire la „decalogul” propus de candidatul PSD la Primăria Generală, Gabriela Firea, că aceasta ar trebui să facă agenda politică a social-democraților.

„Cred că doamna Firea trebuie să-și propună să pună agenda politică la vârful PSD, partid care se confruntă cu grave probleme de integritate, care își calcă în picioare propriul decalog al integrității și abia după ce iese din postura în care se află de candidat al unui grup de politicieni PSD certați cu legea, sancționați de lege, de justiție își poate propune să facă agenda politică în București”, a spus liberalul.

Citeşte şi: Gabriela Firea: Propun un decalog pentru Bucureşti care să fie îndeplinit indiferent cine va fi primar general