Cătălin Predoiu: USL este o alianţă creată cu scopuri antinaţionale

Prim-vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu a declarat, marţi, că USL este o alianţă creată cu scopuri antinaţionale, întrebat cum comentează tensiunile apărute la vârful Uniunii Social Liberale.

RomaniaTV.net
17 dec. 2013, 09:40
Cătălin Predoiu: USL este o alianţă creată cu scopuri antinaţionale

„Este o alianţă care a fost creată pentru scopuri antinaţionale, după părerea mea. În speţă, independenţa justiţiei şi statul de drept au fost inamicii acestei alianţe. Scopul acestei alianţe este protejarea unor politicieni corupţi şi de aceea cred că, indiferent de certuri şi de disensiuni între cei doi lideri imaturi de la vârful alianţei, Crin Antonescu şi Victor Ponta, alianţa va rezista atât timp cât cei care au format-o şi au comandat-o vor avea interesul să o menţină pentru a se proteja contra justiţiei”, a declarat Cătălin Predoiu, înainte de deschiderea unui seminar organizat de Fundaţia Konrad Adenauer, care are ca temă centrală colaborarea dintre PDL şi CDU.

Prim-vicepreşedintele PDL nu a vrut să anticipeze evoluţiile din cadrul USL.

„Eu nu fac aici speculaţii. Ceea ce este de reţinut de către cetăţeni este că USL nu le-a adus niciun beneficiu”, a mai declarat Cătălin Predoiu.