Cătălin Rădulescu: Vor fi schimbaţi 8-9 miniştri. Vom face o analiză serioasă, de data asta să fie numiţi miniştri cu expertiză

Un sfert dintre actualii miniştri vor pleca, a declarat, luni, înaintea şedinţei Comitetului Executiv (CEx) al PSD, deputatul Cătălin Rădulescu. El a precizat că în CEx va fi făcută o analiză a ministerelor şi o evaluare a fiecărui ministru, astfel încât "de data asta să fie numiţi miniştri cu expertiză".

RomaniaTV.net
22 ian. 2018, 13:50
Cătălin Rădulescu: Vor fi schimbaţi 8-9 miniştri. Vom face o analiză serioasă, de data asta să fie numiţi miniştri cu expertiză

Rădulescu a spus că în şedinţa de luni a PSD va fi făcută o analiză a ministerelor şi a fiecărui ministru, după care se va stabili ce miniştri vor rămâne şi vor urma negocieri cu filialele pentru desemnarea noilor miniştri.

„Cam un sfert dintre miniştri vor pleca şi vor fi înlocuiţi. Cred că de data asta se va face o analiză serioasa, astfel încât să fie puşi miniştri cu expertiză”, a declarat Rădulescu înaintea şedinţei CEx.

El a spus că filiala Argeş, de exemplu, trebuia să facă nominalizarea pentru Ministerul Comunicaţiilor, dar nu va nominaliza o persoană pentru acest portofoliu pentru că nu are pe nimeni cu expertiză. „Am stabilit că, neavând un om cu expertiză aşa bună, sa nu propunem o persoană pentru acest minister. Asta trebuie să fie valabil pentru fiecare organizaţie – dacă nu are pe cineva cu expertiză, să nu propună de dragul de a propune”, a adăugat Rădulescu.