Cătălin Scărlătescu a avut nevoie de îngrijiri medicale la America Express: „Am crezut că rămân mort acolo”

Cătălin Scărlătescu a avut nevoie de îngrijiri medicale la America Express. Celebrul bucătar a trecut prin momente grele, însă, cu ajutorul medicilor, a reușit să se pună înapoi pe picioare și să își continue cursa alături de iubita lui, Doina Teodoru.

30 ian. 2023, 08:28
Cătălin Scărlătescu a avut nevoie de îngrijiri medicale la America Express: „Am crezut că rămân mort acolo”
Cătălin Scărlătescu a avut nevoie de îngrijiri medicale la America Express

Cătălin Scărlătescu a avut nevoie de îngrijiri medicale la America Express. Dumincă, 29 ianuarie 2023, concurenții au luptat din greu pentru amuleta mult dorită. Ziua a fost una grea, iar presiunea și stresul și-au spus cuvântul asupra lui Cătălin Scărlătescu.

Cătălin Scărlătescu a avut nevoie de îngrijiri medicale la America Express

Aproape toți concurenții sunt îngroziți atunci când își caută de cazare. Așa s-a întâmplat și cu o seară înainte, când chef-ul și Doina Teodoru au găsit cu greu un loc unde să doarmă peste noapte. Cătălin Scărlătescu a acuzat dureri în zona pancreasului și se simțea ”căzut” din punct de vedere fizic. Echipa medicală s-a prezentat la locul unde cei doi erau cazați. Pentru a-și căpăta tonusul, Scărlătescu a primit nu cocktail cu vitamine, după care a reușit să adoarmă.

Ne urmărea trajineras. Am mers cu trajineras. Am făcut prima la dreapta, am intrat într-o curte. Ne-a băgat în casă, mare, cu o boltă. I-am zis să ne lase pe canapele, eu deja nu mai puteam. Așteptam să vină medicul, că eram terminat.

Aveam nevoie de asistență medicală. În zona pancreasului erau niște inflamații periculoase, dădea băiatul niște cuțite de nu avea treabă. Eram super căzut, îmi vâjâia capul, am crezut că rămân mort acolo. Mi-a băgat o branulă, mi-a făcut un amestec pentru venă, să îmi revin. Nu am vrut să mănânc, nu mai aveam nici chef de mine”, a zis Cătălin Scărlătescu.

Citește și: Cătălin Scărlătescu a dat din casă. Dezvăluiri nebănuite despre relația cu Doina Teodoru

Chef Cătălin Scărlătescu s-ar fi căsătorit în secret

Telespectatorii au observat un detaliu foarte important. Ovidiu Buta, concurent al emisiunii, s-a referit de mai multe ori la Doina ca fiind „soția lui Cătălin Scărlătescu”. „Sportiva cu soția domnului Scărlătescu”, „soția somnului Scărlătescu părea foarte stabilă pe piramidă”, a spus acesta, în cadrul unui testimonial.

Scărlătescu și iubita lui sunt împreună de ceva timp și pare că se înțeleg din ce în ce mai bine. Acesta este mereu întrebat de colegii de breaslp când o va cere pe Doina de soție, însă răspunsul lui nu este unul foarte hotărât.

Și Bontea la filmări, și Dumitrescu, acum nu mai vor să mă însor, vor să fac copii, vor nepoți. Bă, lăsați-mă încet așa, adică 10 sezoane am stat într-un fel și acuma imediat, pe repede înainte, nu merge așa”, a declarat chef Scărlătescu.