Câți bani ar trebui să scoată românii din buzunar pentru un curcan preparat de Cătălin Scărlătescu. Preparatul cu care nu poți da greș la masa de Crăciun

Mai sunt doar câteva zile până la sărbătorile de iarnă. Mulți români au început deja pregătirile pentru masa de Crăciun, au cumpărat toate cele necesare și așteaptă să se strângă alături de toată familia.

20 dec. 2022, 21:45
Câți bani ar trebui să scoată românii din buzunar pentru un curcan preparat de Cătălin Scărlătescu. Preparatul cu care nu poți da greș la masa de Crăciun

Gospodinele strâng în această perioadă idei de ce să prepare pentru masa de Crăciun. Cătălin Scărlătescu vine și el, la rândul său, cu idei și oferte pentru sărbători.

Cheful a pregătit un curcan de 20 de kg pe care l-a pus la vânzare, însă prețul nu e deloc accesibil pentru orice buzunar. Pentru achiziționarea lui, e nevoie să plătiți suma de 2.763 de lei. Astfel, prețul unui kilogram este de 138 de lei.

Cum și-a descoperit Cătălin Scărlătescu pasiunea pentru gătit

Cătălin Scărlătescu a descoperit pasiunea pentru gătit cu ajutorul bunicii sale. Datorită ei este el unul dintre cei mai pricepuți și apreciați bucătari.

Citește și Chef Cătălin Scărlătescu, reacție furibundă în cadrul emisiunii ”Chefi la cuțite”. A lovit cu piciorul coșul de gunoi pe care îl avea în față, apoi a ieșit din platou

„Ea m-a invatat tot ceea ce stiu astazi. Tot cu ea am gatit prima mea mancare de cartofi, atunci cand avem vreo opt ani. Bunica mi-a aratat in copilarie ce inseamna mancarea cu gust si toate preparatele ei mi-au ramas in suflet. Tin minte ca gatea la inceputul saptamanii mancare de cartofi si fasole scazuta, care sambata se transforma in fasole batuta. La desert aveam faimoasa prajitura cu bulion, preferata mea. Nu avea mult timp sau multe ingrediente la dispozitie, dar reusea sa ne puna pe masa retetele ei de suflet, retete pe care le-am dus mai departe cu mine pana in ziua de azi.”

Citește și Secretul pentru o piftie de porc limpede ca lacrima. Reţeta preferată a lui chef Cătălin Scărlătescu