Cătălin Scărlătescu a pus internetul pe jar cu ultima sa postare! Fanii au înțeles imediat mesajul: „O să fie tătic”

Celebrul chef, Cătălin Scărlătescu a făcut o postare cu care a pus pe jar tot internetul! Imediat, fanii au speculat că acesta urmează să fie tătic. Iată despre ce este vorba.

17 feb. 2024, 23:14
Cătălin Scărlătescu a pus internetul pe jar cu ultima sa postare! Fanii au înțeles imediat mesajul: „O să fie tătic”
Cătălin Scărlătescu a pus internetul pe jar cu ultima sa postare! Fanii au înțeles imediat mesajul: „O să fie tătic”

Cătălin Scărlătescu și-a surprins toți fanii care-l urmăresc pe rețelele de socializare cu ultima sa postare. Fotografia pe care a publicat-o a sugerat fanilor că celebrul bucătar urmează să devină tată. Lumea a tras repede concluzii, iar ceea mai frecventă este cea că Doina Teodoru este însărcinată.

Citește și: Cătălin Scărlătescu a dat buzna peste bucătarii unui restaurant din Franța. Iubita lui, Doina Teodoru, a filmat totul. „A ajuns la concluzia că mai bine gătește el. Hai, că nu murim de foame nici aici”

De aproape trei ani, Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Relația lor pare să fie în plină ascensiune, mai ales după declarațiile pe care le-au făcut de-a lungul timpului. Recent, celebrul chef a împărtășit câteva imagini pe pagina sa, provocându-i pe internauți să-și dea cu părerea. Într-una dintre fotografii se poate observa o ceașcă de cafea cu o formă ciudată în lichid.

Bucătarul i-a încurajat pe fanii săi să interpreteze subtil mesajul transmis. Nu a durat mult până când unii internauți au început să bănuiască că este vorba despre o posibilă sarcină a Doinei Teodoru.

“Înțelege cineva…?”, a fost mesajul scris de fostul jurat de la Chefi la Cuțite în dreptul postării de pe Instagram. Mai multe persoane au bănuit că bucătarul urmează să devină tătic.

“Evoluția unei sarcini văzută ecografic”, a fost mesajul lăsat de un internaut în secțiunea de comentarii. Mai mulți utilizatori au fost de acord cu această posibilitate.

“Un corp de femeie care se transformă până ajunge mamă”, “Un bebeluș!”, “O să fie tătic”, au mai scris internauții.

“Este un espresso preparat corect, cu spuma densa si groasa care rezista pana la ultima picatură! Simplu!”, a scris alticineva după ce a studiat imaginile.

O altă persoană a speculat că bucătarul ar putea fi implicat într-un nou proiect, având în vedere că el și colegii săi de pe platou, chefilor Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, au părăsit emisiunea „Chefi la Cuțite”.

Citește și: Regula de la care Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu nu se abat niciodată în relație: „Este important pentru sănătatea mintală”