Regula de la care Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu nu se abat niciodată în relație: „Este important pentru sănătatea mintală”

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu se iubesc de trei ani și împart totul la doi, dar au grijă să își dea și libertate.

23 ian. 2024, 22:52

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu formează un cuplu de mult timp și pare că iubirea celor doi înflorește de la zi la zi, în ciuda gurilor rele. Unii spun că diferența de vârstă i-ar duce la despărțire, dar, de fapt, ei au un secret pentru a funcționa în mod sănătos și pe termen lung.

Citește și: Doina Teodoru, terorizată de părinți în copilărie: „Câtă teroare am avut în școală cu acest ‘trebuie’. Notele hrănesc doar orgoliul părinților. Copiilor le aduc niște traume în plus”

Un secret pe care Doina Teodoru l-a divulgat, în cadrul podcast-ului lui Otravă, acolo unde prin ce a povestit le-a dat și altora un sfat. Potrivit spuselor sale, ea și Cătălin Scărlătescu fac în majoritatea timpului totul împreună, căci nu prea au mult momente libere în doi. De asemenea, au și același grup de prieteni cu care se întâlnesc și fac diferite activități.

Actrița spune că ei țin cont de o regulă pe care ea o consideră foarte sănătoasă. Mai exact, ca fiecare să aibă și timpul lui cu el ori cu un anumit grup de prieteni din care celălalt nu face parte.

Citește și: Cătălin Scărlătescu, surpriză de proporții pentru Doina Teodoru! Fanii celor doi sunt în extaz. ”Foarte frumos și inelul tău”

Astfel, consideră ea, țin flacăra iubirii aprinsă. În acest fel niciunul nu renunță la plăcerile lui, la prieteni sau la modul lui de a se relaxa și deconecta de rutină.

„Nu trebuie să faci totul împreună, nu trebuie să aveți doar prieteni comuni. Uite, eu cu Cătălin, spre exemplu, noi doi avem prieteni comuni și pe lângă asta el are prietenii lui care se duce și face diferite chestii și eu prietenii mei cu care am discuții ce nu le am cu prietenii lui. Este important pentru sănătatea mintală în primul rând și pentru a merge lucrurile în relație în continuare”, a spus actrița, în podcast-ul moderat de Otravă.