Cătălin Scărlătescu a dat buzna peste bucătarii unui restaurant din Franța. Iubita lui, Doina Teodoru, a filmat totul. „A ajuns la concluzia că mai bine gătește el. Hai, că nu murim de foame nici aici”

Cătălin Scărlătescu a dat buzna în bucătăria unui restaurant din Franța ca să vadă cu ochii lui întregul proces prin care trec preparatele, înainte de a fi servite. Iubita lui a surprins momentul și a postat imaginile pe rețelele de socializare.

03 feb. 2024, 22:43
Cătălin Scărlătescu a dat buzna peste bucătarii unui restaurant din Franța. Iubita lui, Doina Teodoru, a filmat totul. „A ajuns la concluzia că mai bine gătește el. Hai, că nu murim de foame nici aici”

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au profitat de timpul liber și au plecat departe de România. Recent au plecat într-o escapadă în Franța. Doar că celebrul chef nu a putut sta departe de gătit. Pentru că nu și-a putut stăpâni curiozitatea, a dat buzna în bucătăria unui restaurant din Paris, ca să vadă cu ochii lui întregul proces prin care trec preparatele, înainte de a fi servite, screi. Doina Teodoru a surprins momentul și a postat imaginile pe rețelele de socializare, unde a publicat și un mesaj.

„Hai în Franța, a zis. Promit că nu mai dau buzna în nicio bucătărie, a zis.”, a povestit Doina Teodoru pe Instagram, potrivit wowbiz.ro.

„După o experiență de neuitat la (n.r numele restaurantului) a ajuns la concluzia că mai bine gătește el. Hai, că nu murim de foame nici aici”, a mai spus Doina.

Citește și: Cătălin Scărlătescu, surpriză de proporții pentru Doina Teodoru! Fanii celor doi sunt în extaz. ”Foarte frumos și inelul tău”

 

Regula de la care Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu nu se abat niciodată în relație: „Este important pentru sănătatea mintală”

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu formează un cuplu de mult timp și pare că iubirea celor doi înflorește de la zi la zi, în ciuda gurilor rele. Unii spun că diferența de vârstă i-ar duce la despărțire, dar, de fapt, ei au un secret pentru a funcționa în mod sănătos și pe termen lung.

Citește și: Doina Teodoru, terorizată de părinți în copilărie: „Câtă teroare am avut în școală cu acest ‘trebuie’. Notele hrănesc doar orgoliul părinților. Copiilor le aduc niște traume în plus”

Un secret pe care Doina Teodoru l-a divulgat, în cadrul podcast-ului lui Otravă, acolo unde prin ce a povestit le-a dat și altora un sfat. Potrivit spuselor sale, ea și Cătălin Scărlătescu fac în majoritatea timpului totul împreună, căci nu prea au mult momente libere în doi. De asemenea, au și același grup de prieteni cu care se întâlnesc și fac diferite activități.

Actrița spune că ei țin cont de o regulă pe care ea o consideră foarte sănătoasă. Mai exact, ca fiecare să aibă și timpul lui cu el ori cu un anumit grup de prieteni din care celălalt nu face parte.