Cătălin Scărlătescu a revenit pe platourile de filmare. Unde va putea fi văzut celebrul chef

Cătălin Scărlătescu a plecat de la Antena 1, alături de Sorin Bontea şi Florin Dumitrescu, iar acum a dezvăluit, prin intermediul rețelelor sociale, că a revenit pe platourile de filmare pentru un proiect special.

26 oct. 2023, 17:47
Cătălin Scărlătescu a revenit pe platourile de filmare. Unde va putea fi văzut celebrul chef
Cătălin Scărlătescu a revenit pe platourile de filmare. Unde va putea fi văzut celebrul chef

Cătălin Scărlătescu a revenit pe platourile de filmare. Celebrul chef a filmat o carte de bucate ce va fi dispobibilă curând, în ediție limitată. Rețetele au fost preluate din locurile prin care acesta a călătorit de-a lungul carierei sale.

Citeşte şi: Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu, dați în judecată de Antena 1. Suma uriașă pe care chefii vor trebui să o plătească postului TV dacă vor fi găsiți vinovați

„Ieri am avut bucuria de a filma Grătar de Călător, prima noastră carte de bucate. Pe asta nu se pune praful pentru că e online și e plină de rețete speciale, filmate și inspirate din călătoriile mele. Alături l-am avut pe prietenul meu, Gache, care face niște băuturi asortate, de te dai cu capul de masă. Va fi ediție limitată”, a anunțat Cătălin Scărlătescu pe Facebook.

Citeşte şi: Ce spunea acum câteva luni Mona Segall despre Scărlătescu, Bontea şi Dumitrescu. Care este, de fapt, secretul succesului de la „Chefi la cuţite” VIDEO

În urmă cu aproximativ două săptămâni, Antena 1 a făcut un anunț cu care a luat pe toată lumea prin surprindere: Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea au refuzat să filmeze noul sezon al emisiunii „Chefi la cuțite”. Doina Teodoru, iubita lui Cătălin Scărlătescu, a mărturisit că nu a știut ce are de gând acesta. „Eu, personal, nu pot să vă spun nimic. Va trebui să vorbiți cu Cătălin sau cu ceilalți doi chefi: ori cu Florin, ori cu Sorin. E bucătăria lor acolo, asta-i clar. Nu am știut nimic. Am fost informată după: „Vezi că se întâmplă lucrurile astea!”. „Ok, îmi pare rău. Ce să zic? Sunt alături de tine, orice s-ar întâmpla, cum e și normal”. Şi eu am aflat odată cu toată lumea. Ce să zic? Cu siguranță va fi văzut în continuare, în restul proiectelor pe care le face”, a declarat Doina Teodoru.