Secretul lui Cătălin Scărlătescu. Cum reușește să își mențină greutatea, după ce a slăbit și s-a îngrășat la loc: „Mă lua amețeala pe stradă”

Cunoscutul jurat de la Chefi la cuțite, Cătălin Scărlătescu, a reușit în ultimii ani să ardă peste 50 de kilograme, fără să apeleze la nicio intervenție chirughicală.

30 mai 2022, 10:28
Secretul lui Cătălin Scărlătescu. Cum reușește să își mențină greutatea, după ce a slăbit și s-a îngrășat la loc: „Mă lua amețeala pe stradă”

Totuși, spune Cătălin Scărlătescu, atunci când a ajuns la cea mai mică greutate, nu s-a simțit foarte bine. Iată ce face, pentru a se menține în formă și cum reușește să își păstreze aceeași greutate, fără prea mult efort.

Cum reușește Cătălin Scărlătescu să își mențină aceeași greutate, după ce a slăbit și s-a îngrășat

După ce a slăbit 52 de kilograme, Cătălin Scărlătescu ajunsese să aibă 95 de kilograme la un moment dat, fiind cea mai mică greutate pe care a avut-o vreodată. Totuși, bucătarul  a avut o cădere bruscă de formă.

Citește și: Cătălin Scărlătescu şi iubita lui fac echipă la America Express. Primele declaraţii ale chef-ului

„Nu am ținut mari diete, doar mi-am închis robinetul la mâncare. Dacă înainte mâncam un kilogram, acum mănânc 150 de grame, de orice, doar am diminuat cantitatea. Atunci m-am oprit la 95 de kilograme, dar mă lua amețeala pe stradă, nu știu, eram prea subțire, mă bătea vântul. Acum am vreo 102-103 kg și stau bine, stau la greutatea asta de trei ani.

Ce să fac? Eu sunt bucătar, am mâncat toată viața mâncare bună. Dacă îmi face ceva cu ochiul, sar și mănânc, că na! Mâncarea e bună. E ca la o femeie frumoasă! Când vezi o femeie frumoasă, întorci capul în cealaltă parte. Te uiți și atât! Mâncarea măcar poți s-o mănânci!”, a declarat Cătălin Scărlătescu pentru impact.ro. 

Cătălin Scărlătescu participă de America Express, alături de iubita lui

În prezent, Cătălin Scărlătescu este plecat, alături de iubita lui, Doina. Îndrăgostiții au acceptat provocarea de a participa la cel mai greu reality show din România, dar acum nu îi pare rău.

„În timp ce Scărlătescu e pofticios și nu rezistă în fața mâncării, iubita lui, actrița Doina Teodoru, este foarte atentă la ce consumă, pentru a-și menține silueta. În plus, de ceva vreme, ea a devenit vegetariană. “Îi plac sandwich-urile, m-a disperat. Pește crud, te miri ce arome. Și salate multe, creme din astea… mâncare din asta de bolnavi. Eu mai glumesc! Silueta să și-o țină ea cum vrea”,a spus el, mai în glumă, mai în serios.

Citește și: Rețeta senzațională de șnițele a lui Cătălin Scărlătescu. Te vei linge pur și simplu pe degete