Cătălin Scărlătescu şi iubita lui fac echipă la America Express. Primele declaraţii ale chef-ului

Cătălin Scărlătescu şi iubita lui fac echipă la America Express. Unul dintre cele mai iubite reality show-uri din România şi-a schimbat destinaţia, aşa cum spune şi numele. Vedetele se cred pregătite pentru cea mai inedită experienţă din viaţa lor.

26 mai 2022, 12:39
Cătălin Scărlătescu şi iubita lui fac echipă la America Express. Primele declaraţii ale chef-ului
Cătălin Scărlătescu şi iubita lui fac echipă la America Express

Cătălin Scărlătescu şi iubita lui fac echipă la America Express. Printre vedetele acestui sezon se numără şi celebrul bucătar, care va fi însoţit de iubita lui, Doina Teodoru. Este prima dată când che-ul va apărea la TV alături de vreo iubită.

Citeşte şi: De ce a fost aleasă, de fapt, Irina Fodor să prezinte America Express. Gina Pistol s-ar enerva dacă ar auzi asta

Cătălin Scărlătescu şi iubita lui fac echipă la America Express

Cei doi se consideră pregătiți și neînfricați, spunând că și ceilalți concurenți vor fi supuși acelorași provocări, așadar nu au de ce să se teamă și știu că vor trece cu brio peste această încercare. Celebrul jurat de la Chefi la cuțite a povestit că el și iubita lui și-au pus bagajele, fiecare pentru el, s-au pregătit temeinic înainte de a pleca de acasă și acum nu vor decât să se bucure la maximum de această experiență.

Eu am făcut de mai multe ori. Iar de câteva ori m-am milogit eu la fete, știi, când eram mai tânăr, prin Costinești. Adică găsim noi variante, nu cred că nu o să ne descurcăm. Încălțările mele sunt mai grele, nu știu, bănuiesc. Am mai multe creme de soare, din astea, că eu… căluții, o să îi vedeți, o să facă toți banii”, a povestit Cătălin Scărlătescu, la Antena Stars.

Cătălin Scărlătescu, adevărul despre relația pe care o are cu Doina Teodoru

Scărlătescu și Doina Teodoru, câștigătoarea „iUmor” și actriță în „Băieți de oraș”, sunt împreună de mai bine de un an, se înțeleg foarte bine și au planuri mari de viitor. „La bijuterii nu mă pricep, dar îmi vin idei pe parcurs. Încă nu ( n.r. nuntă). La lucrurile astea nu poți să te gândești. Ce faci, îți pui ceasul să sune la data de, la ora de? Când vine momentul, sunt spontan. Sinceritatea contează cel mai mult, dacă ești sincer, ai orice. Dacă există respect e și mai bine. Dacă ești sincer și ai respectul ăla normal în tine, nu mai ai nevoie de nimic. Dragostea te lovește!” , a declarat Cătălin Scărlătescu pentru Antena Stars.

Juratul de la „Chefi la cuțite” a spus că actriței nu i-a fost greu deloc să îl cucerească. „Nu i-a luat prea mult ca să mă cucerească, m-a luat pe sus așa. S-a întâmplat pur și simplu, ne-am văzut … A trecut ceva timp de atunci, a trecut un an și ceva. Eu tot timpul am fost iubit, tot timpul am fost fericit, rare sunt momentele când sunt supărat. Mi-a dat Dumnezeu de toate, mi-a dat bucătărie, mi-a dat o meserie spectaculoasă, după ce am muncit de mi-a venit rău, mi-a dat și poezia cu televizunea unde e și mai frumos”, a mai spus Cătălin Scărlătescu.