Cătălin Scărlătescu, adevărul despre relația pe care o are cu Doina Teodoru: „Nu i-a luat prea mult să mă cucerească, m-a luat pe sus așa”

Chef Cătălin Scărlătescu, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați bucătari de la noi, e într-o relație cu actrița Doina Teodoru. Cei doi sunt foarte discreți în privința vieții lor personale și nu au oferit până acum prea multe detalii despre povestea de dragoste pe care o trăiesc.

11 mai 2022, 17:30
Cătălin Scărlătescu, adevărul despre relația pe care o are cu Doina Teodoru: „Nu i-a luat prea mult să mă cucerească, m-a luat pe sus așa”

Cătălin Scărlătescu, juratul de la „Chefi la cuțite”, pare că și-a găsit sufletul pereche. Cheful a vorbit pentru prima dată, în cadrul unui interviu, despre relația lor.

Scărlătescu și Doina Teodoru, câștigătoarea „iUmor” și actriță în „Băieți de oraș”, sunt împreună de mai bine de un an, se înțeleg foarte bine și au planuri mari de viitor.

„La bijuterii nu mă pricep, dar îmi vin idei pe parcurs. Încă nu ( n.r. nuntă). La lucrurile astea nu poți să te gândești. Ce faci, îți pui ceasul să sune la data de, la ora de? Când vine momentul, sunt spontan. Sinceritatea contează cel mai mult, dacă ești sincer, ai orice. Dacă există respect e și mai bine. Dacă ești sincer și ai respectul ăla normal în tine, nu mai ai nevoie de nimic. Dragostea te lovește!” , a declarat Cătălin Scărlătescu pentru Antena Stars.

Juratul de la „Chefi la cuțite” a spus că actriței nu i-a fost greu deloc să îl cucerească.

„Nu i-a luat prea mult ca să mă cucerească, m-a luat pe sus așa. S-a întâmplat pur și simplu, ne-am văzut … A trecut ceva timp de atunci, a trecut un an și ceva. Eu tot timpul am fost iubit, tot timpul am fost fericit, rare sunt momentele când sunt supărat. Mi-a dat Dumnezeu de toate, mi-a dat bucătărie, mi-a dat o meserie spectaculoasă, după ce am muncit de mi-a venit rău, mi-a dat și poezia cu televizunea unde e și mai frumos”, a mai spus Cătălin Scărlătescu.

Citește și Cum a slăbit chef Cătălin Scărlătescu 30 de kilograme. A renunțat la un singur aliment

Diferența de vârstă nu pare să fie un impediment pentru relația celor doi. Cătălin Scărlătescu are 49 de ani, iar Doina Teodoru e cu 17 ani mai tânără.

Doina Teodoru a câștigat ediția iUmor și a plecat acasă cu premiul de 200.000 de euro, devenind și preferata telespectatorilor.

Tânăra care i-a luat mințile lui Scărlătescu are vârsta de 32 de ani, e absolventă a Universității de Artă Teatrală și Cinematografică, iar după ce a câștigat marele premiu la iUmor a declarat că a participat la concurs la îndemnul unui coleg de teatru.

„Am ajuns la emisiune la recomandarea unui coleg de la teatru. Am mai fost acum doi ani, dar nu m-am descurcat atât de bine. E drept, nici nu am făcut prea mult lobby atunci să mă voteze lumea. Şi chiar şi acum, după ce am câştigat, continui să nu am încredere în astfel de concursuri. Mă bucur însă că momentul meu a fost apreciat de Mihai Bendeac, un artist desăvârşit şi un jurat cu experienţă în domeniul comediei. Asta contează cu adevărat”, a spus Doina într-un interviu, potrivit Libertatea.

Citește și Cine este iubita lui Cătălin Scărlătescu, cu 17 ani mai mică decât el. Bendeac a remarcat-o primul și a răsplătit-o pe măsură