Cum a slăbit chef Cătălin Scărlătescu 30 de kilograme. A renunțat la un singur aliment

Chef Cătălin Scărlătescu a reușit o performanță personală importantă: a slăbit 30 de kilograme fără să depună un efort ieșit din comun și fără a recurge la intervenții chirurgicale riscante. Bucătarul-vedetă a renunțat la un singur aliment din alimentația de zi cu zi. 

05 mai 2022, 12:36
Cum a slăbit chef Cătălin Scărlătescu 30 de kilograme. A renunțat la un singur aliment

Juratul de la „Chefi la Cuțite” este mândru că a reușit să ajungă de la 130 la 100 de kilograme. Cătălin Scărlătescu nu stă departe de cele mai gustoase preparate nici acum, însă a hotărât să renunțe doar la un singur aliment.

Cunoscutul bucătar, star de televiziune și afacerist, a renunțat să mai consume pâine. El îi îndeamnă pe toți urmăritorii săi să procedeze astfel, dar sub înrumarea unui specialist.

„Am slăbit pentru că nu am mâncat pâine. Preferam un sendviş cu mezeluri, am uitat să mai gătim. Eu am slăbit şi vă recomand să vă uitaţi bine pe ce daţi banii. Nu vă zgârciţi cu stomacul vostru! Investiţia cea mai mare este ce băgaţi în voi”, a declarat Cătălin Scărlătescu, potrivit presei mondene.

 

Sfatul bucătarului Cătălin Scărlătescu pentru gurmanzii supraponderali

 

Pâinea este unul dintre multele produse făinoase care conține mulți carbohidrați și care în cazul persoanelor cu predispoziție, poate determina creșterea în greutate.

În vârstă de 49 de ani, bucătarul continuă să aibă o alimentație sănătoasă, concentrată în special pe fructe și legume.

„Am mâncat doar salate proaspete, spanac, ștevie, castraveți, roșii, mere, grapefruit, prune, nuci și migdale neprăjite și nesărate. Nu contează ordinea sau cantitatea, însă nu ai voie să mănânci nimic altceva.

Legumele se pot face pe grătar, verziturile se fac salate proaspete stropite doar cu lămâie, fără ulei, și un strop de sare, iar fructele se consumă proaspete”, a adăugat cunoscutul chef.