Cătălin Scărlătescu aruncă bomba. Vrea să o aducă pe iubita lui la Chefi la Cuție: „Mi-aș dori foarte tare. Face niște salate foarte reușite”

Începe un nou sezon al celebrului show culinar „Chefi la Cuțite”, difuzat de Antena 1, iar Cătălin Scărlătescu, unul dintre jurații emisiunii, a declarat că își dorește foarte mult ca tânăra sa iubită să îi facă o surpriză și să participe la concurs.

18 aug. 2022, 18:38

Cine este femeia care a reușit să îi fure inima lui Cătălin Scărlătescu

Cheful cel mai îndrăgit din cadrul showlui TV, și care a primit și foarte multe cereri în căsătorie în timpul filmărilor, a renunțat la burlăcie. Actrița Doina Teodoru este cea care a reușit să îi fure inima. Chef Cătălin Scărlătescu spune despre iubita sa că e foarte pricepută și în bucătărie, nu numai pe scenă. „Face niște salate foarte reușite. Și micul dejun îi iese de minune”. Juratul își dorește foarte tare ca Doina să participe la concurs, deoarece este fana rivalului său, Sorin Bontea, și își dorește mult să îi gătească o dată.

Un nou sezon Chefi la Cuțite, o nouă provocare pentru Chef Scărlătescu

Cu privire la sezonul 10 Chefi la Cuțite, juratul a declarat că le cunoaște punctele slabe ale adversarilor săi. „Sorin Bontea are această problemă: câteodată nu știe să-și calibreze farfuriile. Iar Florin Dumitrescu se enervează. Și nu-l poți face pe Dumitrescu să greșească. Doar el se poate face pe el însuși să greșească.”

Juratul a vorbit cu emoție despre anii în care a câștigat trei trofee în cadrul concursului culinar, amintindu-și cu drag de câțiva dintre competitorii pe care acesta îi consideră foarte talentați.

„Unul dintre concurenții cu care am rămas într-o legătură strânsă este Iulian Mitea. Băiatul acesta a muncit, muncește și va munci foarte mult în bucătărie. Mi-a plăcut foarte mult felul lui de a înțelege profesionalismul. Îmi amintesc și de Cătălin Banu, care a muncit cu mine o vară la mare și a reușit să devină un adevărat Chef într-un timp foarte scurt. Și cu Narcisa Birjaru m-am revăzut- când ne-am întâlnit era Chef la un restaurant mare de pe litoral”.

Vine momentul ca noii concurenți pasionați de arta gastronomiei să arate ce au mai bun și să se afirme cu preparatele lor la bancurile de lucru din platou. Cătălin Scărlătescu s-a arătat încântat de faptul că amuletele nu vor mai fi aceleași și este curios ce lucruri noi va aduce sezonul aniversar cu numărul 10.

Citește și: Ioana Ginghină ține o dietă drastică chiar și în vacanță. Care este singurul „lux” pe care şi-l permite

Citește și: 5 mituri despre alimentaţia sănătoasă demolate de nutriţionişti