Cătălin Scărlătescu nu se mai ascunde! Bucătarul spune tot adevărul despre scandalul cu Antena 1: „Dacă m-ai șters de pe sticlă, cuțitul din mână nu mi-l iei”

După ce cei trei celebri bucătari care timp de șapte ani au făcut show la „Chefi la cuțite” au refuzat să mai filmeze pentru emisiunea de la Antena 1 pe motiv de oboseală, televiziunea a decis să îi acționeze în instanță. Cătălin Scărlăteascu s-a săturat de aceste intrigi, așa că a spus tot despre proces și despre planurile lui de viitor.

30 nov. 2023, 14:39
Cătălin Scărlătescu nu se mai ascunde! Bucătarul spune tot adevărul despre scandalul cu Antena 1: „Dacă m-ai șters de pe sticlă, cuțitul din mână nu mi-l iei”
Cătălin Scărlătescu nu se mai ascunde! Bucătarul spune tot adevărul despre scandalul cu Antena 1: „Dacă m-ai șters de pe sticlă, cuțitul din mână nu mi-l iei”

Cătălin Scărlătescu a rupt tăcerea și a vorbit deschis despre scandalul cu Antena 1. El alături de Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au hotărât că au muncit destul timp de șapte ani, astfel că au refuzat să intre la filmările celui de-al 13-lea sezon, motivul invocat fiind oboseala. Nemulțumită de acest lucru, mai ales că există un contract în derulare ce are ca dată de expirare sfârșitul anului 2023, conducerea Antena 1 i-a acționat pe bucătari în instanță.

Citește și: Cea mai spectaculoasă rețetă de paste de post! Chef Cătălin Scărlătescu a dezvăluit trucul secret pentru un gust de 5 stele

Cătălin Scărlătescu nu se mai ascunde: ce are de spus despre scandalul cu Antena 1

Despre cei trei jurați s-a spus că vor pleca la Pro TV, televiziune ce le-ar fi făcut oferte de nerefuzat, apoi s-a vorbit chiar și despre bani pe care nu i-ar fi primit. Ca să explice fiecare situație în parte, Cătălin Scărlătescu s-a decis să vorbească.

În timp ce Sorin Bontea și Florin Dumitrescu păstrează în continuare tăcerea, Scărlătescu a venit cu lămuriri. El a vorbit despre planurile lui, despre presupusa ofertă, dar și despre banii câștigați. Interesant este că el nici măcar nu a știut că a fost dat în judecată, însă nici nu îl interesează foarte mult, având în vedere că, indiferent de ce se întâmplă cu aparițiile lui pe tv, meseria de bucătar nu i-o poate fura nimeni.

„Nu a vorbit nimeni cu noi despre asta. N-am nici cea mai vaga idee. Oficial, nu știu nimic, am auzit din presă. Când o să primesc acasă, de la instanță, o să văd și eu ce pretenții au. Eu nu pot să spun decât atât: noi am vrut să facem treabă. Noi, în șapte ani, am adus niște cifre, împreună cu Mona Segall, bineînțeles. Eu le doresc, din tot sufletul, să le tripleze. Crede-mă pe cuvânt, eu nu am fost niciodată hater, eu îmi văd de viața mea. Oamenii nu trebuie să uite un lucru: înainte de toate, eu sunt bucătar. Adică, dacă mi s-a dus preșul de sub picioare, cuțitul nu mi-l ia nimeni din mână. Dacă m-ai șters de pe sticlă, cuțitul din mână nu mi-l iei”, a spus chef Scărlătescu pentru cancan.ro.

Despre o plecare la un alt trust, Scărlătescu a spus că nu are așa ceva în plan acum. El are alte planuri ce au legătură cu talentul său culinar, nicidecum de carisma de care a dat dovadă pe sticlă.

„În momentul de față nu vreau nimic. Vreau să-mi dau drumul la restaurant și ăsta va fi noul meu ecran. Asta va fi noua mea scenă. Aici m-am apucat, cu niște prieteni din industrie, să facem niște chestii online, să facem o carte, niște rețete de călătorii. Ne apucăm să facem tot ce fac influencerii de pe planeta asta. Ne descurcăm singuri. Asta este viața mea privată, pe care nu mi-o poate lua nimeni. Televiziunea este foarte bună, pentru că te vede, dar meseria mea de bază este bucătar. Eu, mâine, pot să mă duc să mă apuc din nou de omlete, burgeri, eu chiar fac festivaluri pe stradă pentru mii de oameni, a spus celebrul bucătar.

În ceea ce privește speculațiile privind banii primiți de la Antena 1, Scărlătescu spune că nicio sumă nu ar putea să îi redea energia pierdută în ultimii ani.

„Nici nu am ajuns vreodată la vreo discuție de bani. Dacă spune cineva de bani, minte. Băi, nene, dacă îmi mai dai încă un milion, cum poți să-mi scoți oboseala din mine? Este o oboseală fizică, eu am 50 de ani! Mona lucrează în ritmul ăsta de când se știe ea, noi, nu”, a mai punctat celebrul bucătar.

Citește și: Cât costă o porție de sarmale sau un cozonac la restaurantul lui Cătălin Scărlătescu. Prețurile nu sunt deloc accesibile