Incredibil! Cât costă o porție de cartofi prăjiți la restaurantul lui Cătălin Scărlătescu: „Ofer o singură stea”

Cât costă o porție de cartofi prăjiți la restaurantul lui Cătălin Scărlătescu. În urmă cu un an, fostul jurat de la Chefi la cuțite și-a deschis propriul local, spre bucuria fanilor, care abia așteptau să mănânce din preparatele lui. Însă, după ce au călcat pragul localului, pofticioșii nu s-au arătat prea încântați.

09 dec. 2023, 23:35
Incredibil! Cât costă o porție de cartofi prăjiți la restaurantul lui Cătălin Scărlătescu: „Ofer o singură stea”

Cât costă o porție de cartofi prăjiți la restaurantul lui Cătălin Scărlătescu. Din cauză că aveau mari așteptări de la un restaurant ce poartă amprenta lui Cătălin Scărlătescu, clienții au fost neplăcut surprinși de mâncare și mai ales de porții.

Citește și: Rețetă delicioasă de piftie de porc. Secretul lui chef Cătălin Scărlătescu: „Folosiți mult usturoi!”

Cât costă o porție de cartofi prăjiți la restaurantul lui Cătălin Scărlătescu

Pe pagina dedicată recenziilor, majoritatea celor care au mers să mănânce la Cătălin Scărlătescu au rămas cu un gust amar. Mâncarea este servită în porții mult prea mici pentru prețul pe care îl are.

O clientă a fost extrem de supărată pe Cătălin Scărlătescu și pe porția de cartofi care i-a fost servită. Femeia a spus că este pentru prima dată când plătește pentru o farfurie goală. Prețurile de la X Chef nu sunt deloc unele mici. De exemplu, o simplă porție de 150 de grame de cartofi costă 46 de lei. Tot același preț îl plătesc și cei care aleg să mănânce franjuri de cartofi dulci, legume coapte sau focaccia.

Cei care au mers să mănânce la X Chef aproape că regretă alegerea. Ba mai mult, unii dintre ei sunt convinși că nu vor mai călca acolo a doua oară.