Cătălin Scărlătescu, devastat de moartea lui Liviu Chiorpec: „L-am rugat să mai stea în viață până ne întoarcem și noi din Grecia”

Cătălin Scărlătescu este devastat de moartea lui Liviu Chiorpec. Celebrul bucătar a povestit care a fost ultima discuţie pe care a avut-o cu prietenul său.

05 nov. 2021, 22:53
Cătălin Scărlătescu, devastat de moartea lui Liviu Chiorpec: „L-am rugat să mai stea în viață până ne întoarcem și noi din Grecia”

Cătălin Scărlătescu, devastat de moartea lui Liviu Chiorpec. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu zece ani, iar pasiunea pentru bucătărie a fost cea care i-a apropiat.

Cătălin Scărlătescu, devastat de moartea lui Liviu Chiorpec

Celebrul Chef a povestit că ultima discuţie pe care a avut-o cu prietenul său a fost cu puţin timp înainte ca acesta să moară. Chef Scărlătescu se afla la filmări, în Grecia, împreună cu Sorin Bontea şi cu Florin Dumitrecut atunci când a vorbit pentru ultima dată cu Liviu.

Citeşte şi Cătălin Scărlătescu, despre relaţia cu Bontea şi Dumitrescu: „Undeva intervine un scurt-circuit”

„Vestea asta a venit așa… și nici nu știu ce să spun. Un om mai frumos ca el n-a existat. Ultima oară când am vorbit cu el eram în Grecia, la filmări, toți trei și l-am sunat eu și am vorbit toți trei cu el, și eu, și Bontea, și Dumitrescu. Eram toți trei într-un van și ne-am urat toate cele bune unul altuia, și noi lui, și el nouă, și pe rând, și separat. L-am rugat să mai stea în viață până ne întoarcem și noi, să mai facem sezonul următor, în speranța că vom face mai multe, dar nici el nu mai era foarte optimist.

A cărat boala aia foarte mult timp după el, foarte, foarte mult timp. Era în spital ultima dată când am vorbit.  A încercat să fie tare, să o țină sus, încerca să fie tare, dar se simțea pe el că nu mai e bine. Nu mai era bine. El oricum nu mai era bine de foarte mult timp”, a declarat Chef Scărlătescu, potrivit fanatik.ro.

Cătălin a vorbit şi despre relaţia de prietenie pe care o avea cu Liviu Chiorpec.

„Eu îl cunoșteam pe Liviu de vreo 10 ani, poate chiar mai bine și întotdeauna am avut o relație superbă. Am fost doi prieteni de gastronomie, șpriț. Așa ne întâlneam tot timpul, numai la evenimente de genul ăsta. Noi când ne întâlneam găteam, ba la el, ba pe la mine pe la fabrică. Nu aveai cum să ai vreo altfel de relație cu el pentru că era un om superb, un om care nu a deranjat niciodată pe nimeni, a vrut doar să facă bine.”, a mai spus Scărlătescu.

De profesie inginer, Liviu Chiorpec a devenit bucătar după ce a lucrat într-o corporaţie vreme de 20 de ani.

Citeşte şi Primele imagini de la Chefi fără limite, cel mai nou show culinar cu Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu