Cătălin Scărlătescu, despre relaţia cu Bontea şi Dumitrescu: „Undeva intervine un scurt-circuit”

Cătălin Scărlătescu, despre relaţia cu Bontea şi Dumitrescu. Cei trei chefi se află în Grecia, acolo unde se filmează Chefi fără limite, un nou show culinar ce va fi difuzat la Antena 1. Relaţia dintre ei nu este doar lapte şi miere, iar Scărlătescu recunoaşte acest lucru.

19 oct. 2021, 22:47
Cătălin Scărlătescu, despre relaţia cu Bontea şi Dumitrescu: „Undeva intervine un scurt-circuit”
Cătălin Scărlătescu, despre relaţia cu Bontea şi Dumitrescu

Cătălin Scărlătescu, despre relaţia cu Bontea şi Dumitrescu şi care sunt obstacolele întâmpinate în Grecia.

Juratul de la Chefi la cuțite se declară încântat de noul format și spune că a acceptat cu bucurie orice provocare. Însă, show-ul nu este numai despre gătit, iar astea este unul dintre aspectele lui preferate.

Citeşte şi: Primele imagini de la Chefi fără limite, cel mai nou show culinar cu Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu 

Este foarte simplu: Vizităm Grecia, muncim pe brânci și încercăm să descoperim rețete foarte interesante din bucătăria locală, din bucătăria tradițională grecească.

Pentru asta avem ajutoare de tot felul: de la oameni care vorbesc grecește și românește, până la oameni care vin și gătesc pentru noi, chefi locali.

La final va fi o mare gașcă de chefi greci, toți localnici din locurile prin care noi ne plimbăm, care ne vor învăța rețete speciale locului și momentului în care noi vom fi”, a spus Cătălin Scărlătescu, potrivit A1.ro.

Cătălin Scărlătescu, despre relaţia cu Bontea şi Dumitrescu

Scărlătescu a precizat că are o relație foarte bună cu colegii săi, dar în timpul competiției, tensiunile își spun cuvântul.

Relația dintre noi începe tot timpul frumos și se termină frumos. Doar că la un moment dat se deteriorează. Undeva intervine un scurt-circuit. E clar că îmi doresc foarte mult să câștige unul ales de mine.

Nu vreau să câștige unul ales de Bontea, nu mi-ar conveni să câștige unul ales de Dumitrescu. Dacă trebuie, o să o fac și pe aia supremă.

Am să-i încui într-o cameră pe amândoi și o să arunc cheia. Doar ca eu să câștig. N-am chef de glume. Urmează să-mi tatuez în buletin un nou nume: „Fără limite. Scărlătescu fără limite”, a mai adăugat Cătălin Scărlătescu, pentru sursa citată mai sus.