Cătălin Scărlătescu, dus de urgență la spital după un accident

Îndrăgitul jurat de la Chefi la cuțite a suferit un mic accident în urmă cu puțin timp, motiv pentru care a fost nevoit să se prezinte la cea mai apropiată unitate spitalicească.

29 dec. 2022, 19:38
Cătălin Scărlătescu, dus de urgență la spital după un accident
Cu ce impresionează Cătălin Scărlătescu femeile

Cătălin Scărlătescu a ajuns  pe patul de spital, în urma unor complicații apărute la picior.  Îndrăgitul jurat de la Chefi la cuțite a suferit un mic accident în urmă cu puțin timp, motiv pentru care a fost nevoit să se prezinte la cea mai apropiată unitate spitalicească, scrie spynews.ro.

Așadar, conform informațiilor noastre, Cătălin Scărlătescu ar fi alunecat și s-a accidentat. Mai mult decât atât, se pare că este vorba despre o entorsă, motiv pentru care Cătălin Scărlătescu a mers la spital. Ei bine, fiind vorba despre o entorsă, putem fi siguri de faptul că Cătălin Scărlătescu își va putea relua activitatea cotidiană cât de curând, deoarece nu este nimic grav, așadar juratul de la Chefi la cuțite este în afara oricărui pericol.

Reţeta de cozonac a lui Cătălin Scărlătescu. Ingredientul secret pe care toate gospodinele îl află acum!
Așadar, Cătălin Scărlătescu a fost nevoit să facă această ”vizită” la spital, deși nu vorbim despre probleme grave de sănătate, în urma accidentării la picior.

Pe Cătălin Scărlătescu îl putem vedea în cel mai fresh show de la Antena 1 începând cu data de 15 ianuarie, la America Express. Bineînțeles, nu singur, ci însoțit de partenera lui de viață, Doina Teodoru, în aventura vieții lor.

Concurenții show-ului America Express au petrecut două luni departe de casă, fiind supuși unor provocări extravagante, menite să le testeze limitele, iar telespectatorii așteaptă cu sufletul la gură să vadă cum s-au descurcat cei doi.

Câți bani ar trebui să scoată românii din buzunar pentru un curcan preparat de Cătălin Scărlătescu. Preparatul cu care nu poți da greș la masa de Crăciun

Ce planuri are Cătălin Scărlătescu de Revelion

Cătălin Scărlătescu și iubita lui, Doina Teodoru au în plan ca trecerea dintre ani să fie marcată într-un cadru de poveste, în Maramureș, iar imediat după, cei doi își doresc să plece într-o binemeritată vacanță, în Asia. Nu știm dacă acest mic accident pe care l-a avut astăzi, îi va da toate planurile peste cap juratului de la Antena 1, însă cert este că iubita lui îi va fi alături, indiferent de ceea ce se va întâmpla.

„Revelionul am vrea să-l facem undeva în Maramureș, pentru că am fost vara asta acolo și ne-a plăcut foarte mult. Asta este propunerea lui Cătălin. Eu, de obicei, petrec Revelionul undeva la cald, nu-mi place absolut deloc frigul. Iar acum uite că voi merge în mijlocul frigului, va fi foarte interesant pentru mine, dar am zis „hai să facem și-asta!. Și după Revelion ne gândeam să mergem undeva în Asia, nu ne-am hotărât încă unde, dar acolo va fi cald, așa că le-mpăcăm pe-amândouă”, a declarat Doina Teodoru, potrivit viva.ro.