Cătălin Scărlătescu, momentul adevărului despre plecarea de la Chefi la Cuțite. Pe cine acuză pentru încheierea colaborării cu Antena 1 și ce spune despre Mona Segall

Cătălin Scărlătescu, dat în judecată de Antena 1, alături de ceilalți bucătari de la Chefi la Cuțite, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, a vorbit despre motivul plecării și i-a făcut o declarație de dragoste Monei Segall.

02 dec. 2023, 10:51
Cătălin Scărlătescu, momentul adevărului despre plecarea de la Chefi la Cuțite. Pe cine acuză pentru încheierea colaborării cu Antena 1 și ce spune despre Mona Segall

Cătălin Scărlătescu nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume. A dat vina pe echipa de la Antena 1 pentru plecarea lui și a celorlalți doi jurați de la Chefi la Cuțite, însă la adresa Monei Segall a avut numai cuvinte de laudă.

Chef Cătălin Scărlătescu a precizat că pe Mona Segall nu are cum să se supere vreodată pentru că e o icoană pentru el.

Citește și Rona Hartner, uitată de colegii de breaslă în ziua despărțirii. Ce vedete au condus-o pe regretata artistă pe ultimul drum

”Din toată poezia asta nu-mi pare rău decât de Mona, atât! Nu pot decât toată viața mea s-o iubesc pe Mona! N-am să mă supăr niciodată pe ea, dar niciodată, orice s-ar întâmpla. Pentru mine va fi icoană!”, a declarat Cătălin Scărlătescu.

Bucătarul a explicat că nu s-ar fi ajuns în această situație dacă el și foștii lui colegi ar fi fost înțeleși de producători. ”Îmi pare atât de rău, dar, sincer, pentru că niște oameni nu au știut să gestioneze această relație. Niște oameni au fost răutăcioși. N-au știut să gestioneze niște momente. Adică, pur și simplu nu ne-au ascultat pe noi trei: bă, vrem și noi ceva! Nu, nu au vrut să ne asculte”, a spus el, potrivit Cancan.

”Este o oboseală fizică, eu am 50 de ani! Mona lucrează în ritmul ăsta de când se știe ea, dar noi, nu! N-am ce să fac”, a încheiat celebrul bucătar. Mai departe, cheful are în plan să-și deschidă un restaurant și are o mulțime de proiecte care-l așteaptă.

La începutul lui octombrie, chiar înainte de începerea filmărilor pentru cel de-al 13-lea sezon al emisiunii Chefi la Cuțite, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au refuzat să continue colaborarea cu Antena 1.

În urma negocierilor, Antena 1 a decis să-i dea în judecată. Mai mult, a fost trimisă notificare la PRO TV, prin care postul concurent va fi dat, la rându-i, în judecată, dacă încearcă să-i ”fure” pe bucătari.

Citește și Rețeta lui chef Joseph Hadad de fasole de post. Trucuri care să o prepari în cel mai delicios mod. „E o sursă bună de proteine și fibre”

Contractele lui Scărlătescu, Bontea și Scărlătescu urmează să se încheie la finalul acestui an.