Rona Hartner, uitată de colegii de breaslă în ziua despărțirii. Ce vedete au condus-o pe regretata artistă pe ultimul drum

Rona Hartner a fost condusă pe ultimul drum în 1 Decembrie, de Ziua Națională a României. Familia, prietenii și fanii au venit să-și ia rămas bun de la cea care le-a bucurat sufletele cu căldura, talentul și energia ei pozitivă.

02 dec. 2023, 08:25
Rona Hartner, uitată de colegii de breaslă în ziua despărțirii. Ce vedete au condus-o pe regretata artistă pe ultimul drum

Aproximativ 200 de persoane au fost prezente la slujba de înmormântare și au condus-o pe Rona Hartner pe ultimul drum. Nu au lipsit fiica artistei, fostul ei soț, dar și sora și mai mulți prieteni apropiați sau persoane care au apreciat-o. Totuși, în ceea ce-i privește pe colegii de breaslă ai artistei, au fost prezenți doar doi dintre ei.

Cine sunt vedetele care au condus-o pe Rona Hartner pe ultimul drum

Ioana Tufaru a fost prezentă la înmormântare și a dezvăluit că o cunoștea pe artistă de mai bine de 30 de ani. A spus că Rona a ajutat-o foarte mult și a învățat multe lucruri de la ea.

Citește și Rona Hartner, condusă pe ultimul drum de Ziua României. Regretata artistă, înmormântată la Cimitirul Bellu din Capitală

‘Pe Rona o cunosc de 30 de ani cred, dacă nu mai bine. Ne-am înțeles foarte bine, când mie mi-a fost greu, Rona m-a ajutat. Ea i-a fost studentă în facultate mamei mele. Mama mea a fost profesoară la Facultatea de Teatru. Eu acum lucrez la o carte despre mama mea și mă bucur că Rona a apucat să îmi scrie și ea câteva gânduri. I-am cerut ieri acordul surorii sale să le public, așa mi se pare normal. (…)

Îmi pare foarte rău. Nu îmi vine să cred. Am să rămân cu energia ei debordantă pe care o avea. cu zâmbetul ei, cu frumusețea ei interioară. Mai ales, am învățat de la ea un lucru foarte important, oricât ai fi de bolnav și de jos, trebuie să înfrunți totul cu zâmbetul pe buze. Și mama mea a murit tot de cancer, dar ea nu era atât de deschisă. Rona știa ce se întâmplă, ea a căzut din senin, așa, mai ales că în octombrie a avut concert din câte știu. M-am rugat foarte mult pentru ea, mai ales că fetița ei are 15 ani, așa aveam și eu când a murit mama mea de cancer. (…) E greu, sunt lucruri triste care te dor.’, a declarat Ioana Tufaru în exclusivitate pentru VIVA!.

Citește și Rona Hartner pleacă cu sufletul împăcat. Sora regretatei artiste i-a îndeplinit ultima dorință: „A vrut să o îmbrac într-o rochie albă. Pe cap i-am pus o coroniță, așa cum purta ea”

În plus, a mai fost prezent Aurel Pădureanu, care nu a uitat-o, mai ales că Rona și Cornelia Catanga, regretata lui soție, au fost bune prietene.

„Îmi e și greu să vorbesc, să spun că nu mai există, pentru că a fost un suflet bun, femeia care aducea liniște în jurul ei, o artistă fenomenală, mare artistă. Dumnezeu să o odihnească, să o așeze alături de cele mai mari personalități ale lumii. Îmi pare rău, dar ca să faci această meserie trebuie să ai un talent fenomen trimis de divinitate și a avut talentul ăsta. (…) Era în permanență veselă, nu o vedeai niciodată supărată. De fiecare dată când ne întâlneam îmi spunea `Nea Pădureanu, vreau să îmi cânți melodiile alea de le cânți dumneata de suflet!` și îi cântam și ne luam în brațe. Ea și Cornelia au fost prietene, foarte bune prietene, ce să vă spun, regret enorm de mult, pentru că a fost o ființă fenomenală. Ar trebui să respectăm artiștii când sunt în viață’, a spus Aurel Pădureanu pentru Wowbiz.

Rona Harner, una dintre cele mai iubite artiste din România, a încetat din viață la 50 de ani, după ce a pierdut lupta cu cancerul. S-a bucurat de o carieră de succes, dar a avut o viață tumultoasă, marcată de multe drame și suferință.