Cât costă o porție de sarmale sau un cozonac la restaurantul lui Cătălin Scărlătescu. Prețurile nu sunt deloc accesibile

Cătălin Scărlătescu nu duce lipsă de clientelă când vine vorba de restaurantele pe care le deține, însă unele preparate nu sunt chiar pentru buzunarul oricărui român. Despre Scărlătescu se știe că gătește cele mai bune sarmale, dar și cel mai gustos cozonac. Ce preț au preparatele bucătarului, vezi mai jos!

22 nov. 2023, 17:40
Cât costă o porție de sarmale sau un cozonac la restaurantul lui Cătălin Scărlătescu. Prețurile nu sunt deloc accesibile

Sărbătorile se apropie cu pași repezi, iar bucătarii pregătesc listele pentru a găti cele mai gustoase preparate.

Chiar dacă prețurile depășesc cu mult bugetul unora, există și români care preferă să scoată mai mulți bani din buzunar, dar să guste din delicatesele aflate în meniul restaurantului lui Scărlătescu.

Citește și Cea mai spectaculoasă rețetă de paste de post! Chef Cătălin Scărlătescu a dezvăluit trucul secret pentru un gust de 5 stele

Fostul jurat al emisiunii Chefi la Cuțite pregătește în fiecare an zeci de sarmale și cozonaci, ca mai apoi să pună produsele la vânzare pentru ca românii să se bucure de gusturile deosebite ale mâncărurilor făcute de acesta.

Când vine vorba de clienți, Scărlătescu nu duce lipsă, iar în prag de Crăciun, numărul gurmanzilor care pășesc în restaurantul lui Scărlătescu crește necontenit.

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei care se bucură de mult succes în domeniul HORECA. Chiar și așa, nu oricine își permite să scoată din buzunar sume mari pentru o masă la restaurantul de lux al renumitului bucătar.

Pe site-ul bucătarului preparatul sarmalelor se prezintă astfel: „Sarmalele lui Scărlătescu sunt făcute din ingrediente atent selecționate, fierte la foc mic, timp de peste 4 ore, în oale speciale. Astfel, varza murată, carnea suculentă și condimentele naturale se transformă în cele mai bune sarmale pe care le-ai gustat, perfecte pentru mesele cu cei dragi”.

Ce preț au preparatele lui Scărlătescu

Multe gospodine urmează rețetele fostului jurat al emisiunii Chefi la Cuțite, atât pentru sarmale și cozonac, dar și pentru alte preparate culinare.

Însă dacă nu ai timp pentru a le prepara, te poți opri la restaurantul lui Cătălin Scărlătescu, cu mențiunea că trebuie să te aștepți la un preț destul de mare.

Prețul unei porții de sarmale variază între 69-137 de lei, în funcție de câte bucăți dorește clientul să cumpere.

Preparatul este disponibil doar în două variante, astfel, poți comanda 13 bucăți sau 27 de bucăți. De asemenea, comenzile se fac înainte cu 24 de ore.

Citește și Rețeta minune a lui Cătălin Scărlătescu! Secretul celebrului bucătar pentru cele mai cremoase paste cu scoici și creveți

Pe lângă cele prezentate mai sus, talentul gastronomic al bucătarului nu se oprește doar la sarmale sau preparate din carne, ci chiar și la dulciuri.

Cum ar fi cozonacul, pe care Scărlătescu îl vinde cu 99 de lei.

În descrierea preparatului dulce, pe site-ul restaurantului este specificat faptul că nu conține coloranți și conservanți, așa cum se găsește în cozonacii cumpărați din comerț.