Chefi la cuţite 2022. Cine va prezenta sezonul 10, Gina Pistol sau Irina Fodor? Surpriză de proporţii pentru fanii emisiunii

Un nou sezon Chefi la cuţite urmează să înceapă din toamnă. Fanii emisiunii se întreabă deja cine va prezenta sezonul 10, Gina Pistol sau Irina Fodor?

16 aug. 2022, 13:04
Chefi la cuţite 2022. Cine va prezenta sezonul 10, Gina Pistol sau Irina Fodor? Surpriză de proporţii pentru fanii emisiunii

Chefi la cuţite 2022. Sezonul 10 al emisiunii culinare vine cu noi surprize pentru fani. De data aceasta, formula de prezentare a show-ului culinar va fi una cu totul şi cu totul neobişnuită.

Chefi la cuţite 2022. Surprize mari în sezonul 10

Fanii îndrăgitei emisiuni culinare se întreabă deja cine va prezenta sezonul 10. Ei bine, se pare că de data aceasta show-ul culinar va avea fi prezentat atât de Gina Pistol, cât şi de Irina Fodor.

Citeşte şi Gina Pistol a început să plângă pe Instagram. Ce a păţit iubita lui Smiley: „Da… Sunt bine…”

„Este prima dată când show-ul are două prezentatoare, o formulă care face cu atât mai special sezonul 10 Chefi la cuţiţe. Irina Fodor prezintă primele ediţii Chefi la cuţiţe, rol pe care l-a preluat atunci când Gina Pistol a fost diagnosticată cu COVID-19“, a transmis Antena 1 într-un comunicat.

Gina Pistol spune că a aflat că are covid-19 chiar cu două zile înainte de începerea filmărilor.

“Mă pregătisem pentru începutul noului sezon Chefi la cuţite, dar am aflat cu două zile înainte că am Covid şi astfel nu am putut să particip la filmări.

De aceea Irina a preluat rolul de prezentatoare, iar atunci când m-am însănătoşit, am revenit pe platouri. Îmi pare rău că am ratat startul sezonului 10, dar, în acelaşi timp, pot spune că această formulă nu face decât să adauge acel ingredient aparte, perfect pentru un show aniversar“, a declarat Gina Pistol, potrivit paginademedia. 

Irina Fodor a fost încântată de propunerea de a prezenta din nou emisiunea culinară.

„Sezonul 10 Chefi la cuţite ne-a pus faţă în faţă cu neprevăzutul şi, ca de obicei, am funcţionat ca o familie: ne-am ţinut spatele unii altora şi, împreună, am realizat cu succes sezonul aniversar. Eu nu eram pregătită să fac parte din proiect, dar pentru că în televiziune multe lucruri te pot lua prin surprindere şi trebuie să te adaptezi, asta am făcut şi noi.

Cu o zi înainte de începerea preselecţiilor pentru Chefi la cuţite, echipa de producţie m-a anunţat că Gina nu se simte bine. Aşa că a doua zi, la prima oră, m-am prezentat pe platoul de filmare. Când Gina s-a însănătoşit, a venit cu forţe proaspete şi i-a ghidat pe Chefi şi pe concurenţi până în finală.

Pentru mine a fost o bucurie să fac parte dintr-un sezon atât de important şi să cunosc atâţia oameni talentaţi şi pasionaţi până la obsesie de gătit.”, a declarat Irina.

Noul sezon Chefi la cuţite este unul aniversar, show-ul marcând 10 ani de la lansarea trio-ului format de Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu.

Citeşte şi Irina Fodor, dezvăluiri despre relaţia cu Răzvan: „E greu să nu simţi schimbări”