Cătălin Scărlătescu se iubeşte cu o actriţă. Cine a reuşit să îi fure inima

Cătălin Scărlătescu se iubeşte cu o actriţă. Juratul de la Chefi la cuţite nu şi-a asumat public nicio relaţie, iar explicaţia lui este că preferă discreţia vizavi de viaţa personală. Bucătar are o relaţie cu Doina Teodoru, câştigătoarea sezonului trei al emisiunii iUmor.

16 aug. 2021, 15:31
Cătălin Scărlătescu se iubeşte cu o actriţă. Cine a reuşit să îi fure inima
Cătălin Scărlătescu se iubeşte cu o actriţă

Cătălin Scărlătescu se iubeşte cu o actriţă. Despre cariera lui Cătălin Scărlătescu se ştiu foarte multe informaţii, însă nu am putea spune acelaşi lucru şi despre partea sentimentală. „Sunt foarte indisponibil. Niciodată nu m-am afișat. Nu îmi place să aduc viața personală la TV. Urăsc astea la televizor. Mă țin și eu cu fetele de mână, sunt un om normal. Am și eu o iubită că nu pot sta singur cuc. În momentul de față am o relație!”, a spus Cătălin Scărlătescu.

Citeşte şi: Dieta-minune a lui Cătălin Scărlătescu. Alimentul la care nu poate renunța

Cătălin Scărlătescu se iubeşte cu o actriţă

Cea care i-a furat inima celebrului Chef este chiar Doina Teodoru, câştigătoarea sezonului trei al emisiunii iUmor. Scărlătescu a şi publicat o fotografie pe pagina sa de Instagram alături de tânără, potrivit Cancan.ro. Doina Teodoru se potriveşte perfect descrierii pe care bucătarul o făcea în urmă cu câteva luni, cu privire la femeia care i-ar putea fura inima.

Cătălin Scărlătescu se iubeşte cu o actriţă
Doina Teodoru a câştigat iUmor

Dacă o femeie are creier are tot ce îi trebuie. Nu există o matrice, n-am alergat după avocate, medici. Am avut în viața mea cel puțin câteva femei senzaționale, eu sunt nenorocitul și nebunul care nu a știut să le păstreze. Eu n-am avut relații cu femei tâmpite, am avut relații doar cu femei foarte mișto, nu neapărat fizic, ci ca om, care aveau mesaj, erau haioase.

Nu erau niște femei întreținute sau de întreținut. Erau foarte independente. (…) Independența trebuie să existe și la bărbați și la copii. Copilul trebuie să fie independent de mic”, spunea Cătălin Scărlătescu în cadrul unui interviu.