Cum îl cheamă, de fapt, pe Cătălin Scărlătescu de la America Express. Prenumele de care nu știu mulți

Cătălin Scărlătescu e unul dintre cei mai populari și îndrăgiți chefi din România. A devenit și mai cunoscut datorită show-urilor culinare unde a fost jurat, Matser Chef, Chefi la Cuțite și Chefi fără Limite.

14 mart. 2023, 20:25
Cum îl cheamă, de fapt, pe Cătălin Scărlătescu de la America Express. Prenumele de care nu știu mulți

Cătălin Scărlătescu este acum concurent la America Express și, pe lângă activitatea de acolo, deține și un restaurant de lux în Capitală. Publicul e la curent cu ce se întâmplă în viața lui profesională, însă despre numele real din buletin nu știu prea mulți.

Cătălin Scărlătescu se bucură de un succes răsunător pe plan profesional, dar viața lui nu a fost mereu roz, ci a fost nevoie să depună multă muncă pentru a avea lucrurile de care se bucură azi.

„Bunica mi-a arătat în copilărie ce înseamnă mâncarea cu gust și toate preparatele ei mi-au rămas în suflet. Țin minte că gătea la începutul săptămânii mâncare de cartofi și fasole scăzută, care sâmbăta se transforma în fasole bătută. La desert aveam faimoasa prăjitură cu bulion, preferata mea. Nu avea mult timp sau multe ingrediente la dispoziție, dar reușea să ne pună pe masă rețetele ei de suflet, rețete pe care le-am dus mai departe cu mine, până în ziua de azi.”, spunea Scărlătescu în urmă cu puțin timp.

Citește și Ce prețuri are chef Cătălin Scărlătescu la el în restaurant? Suma uriașă cu care se vinde o porție de cartofi prăjiți

Ce nu știu prea mulți despre Cătălin Scărlătescu este că pe celebrul chef îl cheamă și Ion. Folosindu-se de cele două prenume, vedeta de la Antena 1 a dat numele restaurantului pe care-l deține. Numele restaurantului este Xchef by Cătălin Scărlătescu, iar inițialele lui, Ion Cătălin Scarlatescu, rezultă ICS.

Cât câștigă Cătălin Scărlătescu de la Antena 1

Cheful a dezvăluit, în podcastul lui Speak, ce sumă de bani câștigă lunar după 1989. „Nu știu ce înțelegi tu din bani. Fii atent. În 1994, salariul meu era de 1.400 de dolari”, a spus Scărlătescu, în cadrul podcastului „La fileu”.

Uimit de ce tocmai a auzit, Speak l-a mai întrebat o dată dacă vorbește serios, iar juratul a confirmat. „Eu, niciodată, din 1994, nu am coborât sub suma aia. Cu timpul, am crescut. Eu am muncit pe bani”, a continuat Scărlătescu.