Câte kilograme a slăbit, de fapt, Cătălin Scărlătescu. Doina Teodoru l-a dat de gol!

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru s-au certat chiar în timpul unei probe de la America Express, iar chef-ul a făcut o mărturisire surprinzătoare legată de greutatea sa.

22 mart. 2023, 09:12
Câte kilograme a slăbit, de fapt, Cătălin Scărlătescu. Doina Teodoru l-a dat de gol!
Câte kilograme a slăbit, de fapt, Cătălin Scărlătescu. Doina Teodoru l-a dat de gol!

Câte kilograme a slăbit, de fapt, Cătălin Scărlătescu. Cei doi concurenți au răbufnit și și-au făcut reproșuri reciproc, chiar în timpul emisiunii America Express. „Păi, nu ai făcut nimic!”, i-a spus reproșat chef-ul iubitei sale, în timp ce acesta umfla baloane. „Dacă sunt umflate, pune-le înăutru!”, a spus Cătălin Scărlătescu, moment în care a pornit discuția aprinsă între cei doi. „Dar, pune-le tu! Pune-le! Pune-le! Stai linștită și ia-ți un băț și spune-mi… Hai să facem! Dar pune tu mână și fă!”, a răfunit Cătălin Scărlătescu. „Asta a fost diferența între noi. Că tu ai vrut să pleci de acolo, nefăcând proba cum trebuia și eu voiam să plec de acolo, făcând proba pentru că știam că dacă nu o facem cum trebuie, nu vom pleca de acolo”, a replicat Doina Teodoru. „Doina, Doina, ia-ți istoricul și uită-te bine, că am slăbit 15 kilograme tot trecând pe lângă probe. Am muncit la probe de mi-a ieșit pe nas”, a mărturisit Cătălin Scărlătescu.

Citeşte şi: Ce prețuri are chef Cătălin Scărlătescu la el în restaurant? Suma uriașă cu care se vinde o porție de cartofi prăjiți

Cum îl cheamă, de fapt, pe Cătălin Scărlătescu

Ce nu știu prea mulți despre Cătălin Scărlătescu este că pe celebrul chef îl cheamă și Ion. Folosindu-se de cele două prenume, vedeta de la Antena 1 a dat numele restaurantului pe care-l deține. Numele restaurantului este Xchef by Cătălin Scărlătescu, iar inițialele lui, Ion Cătălin Scarlatescu, rezultă ICS.

Citeşte şi: Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru nu au planuri de căsătorie: „N-am cerut-o de nevastă și nu m-a cerut de soț”

Cât câștigă Cătălin Scărlătescu de la Antena 1

Chef-ul a dezvăluit, în podcastul lui Speak, ce sumă de bani câștigă lunar după 1989. „Nu știu ce înțelegi tu din bani. Fii atent. În 1994, salariul meu era de 1.400 de dolari”, a spus Cătălin Scărlătescu în cadrul podcast-ului „La fileu”. Uimit de ce tocmai a auzit, Speak l-a mai întrebat o dată dacă vorbește serios, iar juratul a confirmat: „Eu, niciodată, din 1994, nu am coborât sub suma aia. Cu timpul, am crescut. Eu am muncit pe bani!”.