Cătălin Striblea, ultima zi la Digi FM. S-a afla unde pleacă şi ce emisiuni va avea: SURPRIZĂ!

Cătălin Striblea a avut, vineri, ultima emisiune la Digi FM, post la care a lucrat în ultimii patru ani. Jurnalistul va intra în echipa postului de radio Europa FM.

13 mart. 2020, 10:25
Cătălin Striblea, ultima zi la Digi FM. S-a afla unde pleacă şi ce emisiuni va avea: SURPRIZĂ!

Cătălin Striblea va realiza, la Europa FM, două emisiuni, anunţă Pagina de Media. Una dintre ele este Avocatul Diavolului, alături de Vlad Petreanu, iar cel de-al doilea tronson urmează să fie România, în direct.

România în direct a fost prezentată până acum ceva timp de Moise Guran. După ce acesta a decis să intre în viața politică, tronsonul a fost preluat, temporar, de Tudor Mușat, care prezintă la Europa FM și emisiunea Piața Victoriei. Totodată, după plecarea lui Moise Guran, a fost suspendată emisiunea Avocatul Diavolului (pe care o făcea împreună cu Vlad Petreanu).

Europa FM a fost vândut cehilor. Grupul Lagardere a renunţat la cele trei radiouri din România

Cătălin Striblea şi-a anunţat acum câteva săptămâni plecarea de la Digi 24 FM.

„În totalitate a fost decizia mea! Uzură fizică și psihică și faptul că familia mea a avut cumva de suferit în acești ultimi patru ani, din cauza programului încărcat pe care îl presupune un program matinal. Mi-ar fi plăcut să merg în continuare, însă totul ar fi avut un cost”, a fost explicaţia lui Cătălin Striblea.

Cătălin Striblea şi-a început cariera de jurnalist în urmă cu 20 de ani, la Radio Unison din Vaslui. A lucrat apoi în televiziune, la Realitatea TV, RTV şi B1 TV. A fost şi jurnalist BBC.