Cătălin Zmărăndescu, adevărul despre idilele de la Survivor România: „Ce să fac, să dorm între ei?”

Cătălin Zmărăndescu a spus adevărul despre idilele de la Survivor România. De-a lungul competiţiei, mai mulţi concurenţi au fost acuzaţi că ar fi flirtat sau ar fi întreţinut relaţii intime cu coechipierii săi.

27 mai 2022, 08:34
Cătălin Zmărăndescu, adevărul despre idilele de la Survivor România: „Ce să fac, să dorm între ei?”
Cătălin Zmărăndescu, adevărul despre idilele de la Survivor România

Cătălin Zmărăndescu, adevărul despre idilele de la Survivor România. Cea care a deschis acest subiect şi a susţinut sus şi tare că au existat diverse apropieri în Republica Dominicană a fost Andreea Tonciu. Aceasta i-a acuzat pe Laura Giurcanu şi TJ Miles că petreceau prea mult timp împreună, singuri.

Citeşte şi: Emil Rengle și Cătălin Zmărăndescu au dat o tură prin oraş pe aceeași trotinetă. „Cuplul anului!” VIDEO

Cătălin Zmărăndescu, adevărul despre idilele de la Survivor România

Luptătorul susţine că în cele câteva luni cât a stat în Republica Dominicană nu a văzut nimic concret între colegii săi şi crede că nimeni de acolo nu a avut relaţii intime. „La un moment dat, a fost o discuție în camp. Marian Drăgulescu și Elena Chiriac au fost acuzați de chestia asta (nr. au făcut dragoste). La un moment dat, s-a auzit chestia asta și au fost chemați de către producție, dar nu aveau cum să facă lucrul ăsta, pentru că erau în cort cu mine. Eu nu sunt nici surd, nici chior. Până am plecat eu, nu. Nu am văzut! (…)

Discuția a pornit și de la Andreea Tonciu, care a spus într-o seară că Laura Giurcanu și TJ Miles își petrec prea mult timp în apă. Văzând și eu imaginile de la petrecere, cred că TJ a fost un pic gelos, pentru că Laura s-a cuplat la dans cu nu știu cine. Nu am cum să dau vina pe cineva. Am fost întrebat de producție și am zis că nu, că dorm lângă mine.

E adevărat că Marian are un somn ciudat, geme în somn, de unde să știu ce face în somn. L-o fi auzit producția. Ce să fac, să dorm între ei? De restul, nu știu sigur, dar nu cred.”, a declarat Cătălin Zmărăndescu, în emisiunea lui Cătălin Măruță.