Cătălina Ponor este însărcinată. Fosta gimnastă a făcut publică prima imagine cu burtica de gravidă

Cătălina Ponor a anunțat printr-o postare pe Instagram că este însărcinată cu primul său copil. Fosta mare gimnastă și soțul ei, Bogdan Jianu, vor deveni în câteva luni părinți

22 aug. 2022, 11:56

Cătălina Ponor a dezvăluit că este însărcinată chiar în ziua în care a împlinit 35 de ani. Fosta gimnastă a mărturisit că este cel mai frumos cadou pe care l-a primit vreodată.

Citește și Sărbătoare mare în lumea gimnasticii. Cătălina Ponor face nuntă cu fostul soț al Juliei Chelaru

„Mulțumesc din suflet tuturor pentru urări! M-am simțit răsfățată… Sunteți minunați! A fost o zi specială…. De fapt am început anul cu evenimente frumoase în viața mea împreună cu @bogdan_ristea_jianu…#halloffame #cununiacivila…. iar acum am primit cel mai frumos și prețios cadou ? Va fi cea mai strălucitoare medalie, a mea…. A noastră! ?? #baby #love #soonparents #cantwaittomeetyou #myprecious”, a transmis fosta gimnastă.

Cătălina Ponor s-a căsătorit cu Bogdan Jianu pe data de 18 iunie 2022. Evenimentul a fost unul restrâns, fiind prezenți doar familia și prietenii apropiați, iar emoțiile au fost uriașe pentru sportivă.

„18.06.2022… O zi superbă, cu veselie, fericire și iubire, alături de familie și prieteni apropiați, care au fost alături de mine și Bogdan la cununia civilă, care s-au bucurat pentru noi. De azi, până la final, mereu împreună!”, a scris Cătălina Ponor pe una dintre rețelele de socializare.

Cătălina Ponor și Bogdan Jianu plănuiau de mult timp să se căsătorească, fiind logodiți de doi ani. Cei doi se cunosc de mai bine de un deceniu, însă abia în anul 2018 au decis să acorde o șansă relației de iubire.

„Nu m-am mirat că sunt împreună. O cunoșteam pe Cătălina din aceeași conjunctură, ieșeam împreună, eram prietene, amice. Am un costum de baie primit cadou de la ea! Nu mă mai miră nimic! Când am aflat că sunt împreună i-am invitat la o cafea. Și ea a zis că e ciudat. Nu cred că au avut o relație înainte să divorțăm, poate doar o simpatie”, declara Julia după divorțul de Bogdan Jianu.

Citește și Cătălina Ponor a fost inclusă în Gymnastics Hall of Fame. Românca este triplă campioană olimpică