Cătălina Ponor, în lacrimi: Mi-aş fi dorit ca antrenorii să mă felicite, după ce am luat argintul

Deşi a câştigat argintul la sol, la JO 2012, Cătălina Ponor încearcă o mare tristeţe. Abia stăpânindu-şi plânsul, ea a declarat că antrenorii Bellu şi Bitang nu au felicitat-o pentru medalia obţinută.

RomaniaTV.net
07 aug. 2012, 18:35
Cătălina Ponor, în lacrimi: Mi-aş fi dorit ca antrenorii să mă felicite, după ce am luat argintul

Cătălina Ponor a adus României a 9-a medalie la JO 2012, argintul la sol, însă după concurs gimnasta noastră nu s-a arătat deloc fericită.

Cauzele au fost legate de ratarea podiumului la bârnă, dar şi de atitudinea pe care au avut-o faţă de ea antrenorii Octavian Bellu şi Mariana Bitang. Referitor la primul aspect, strict sportiv, ea a refuzat să comenteze decizia arbitrilor de a-i schimba nota americancei Raisman şi a declarat: „Trebuia să-mi fac exerciţiul bine acolo, pe bârnă, şi alta era situaţia„.

În schimb, Cătălina a încercat o şi mai mare durere după argintul cucerit la sol. „După argintul de la sol, poate mi-aş fi dorit şi eu să primesc felicitări din partea antrenorilor„, a declarat Cătălina, abia stăpânindu-şi plânsul, în faţa jurnaliştilor români acreditaţi la Londra.

Cătălina Ponor va împlini 25 de ani pe data de 20 august, iar în palmaresul său figurează cinci medalii la Jocurile Olimpice.

Citeşte şi Cătălina Ponor: Aş fi putut face mai mult, dar am simţit presiunea. Mă retrag fără regrete